• BIST 9677.72
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 25 °C
  • Trabzon : 21 °C

DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADE KAZANMIŞTIR

26.06.2018 18:56
DEMOKRASİ VE MİLLİ İRADE KAZANMIŞTIR
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, halkın iradesinin özgür bir şekilde sandığa yansıması ile demokrasi ve milli iradenin kazandığını söyledi.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerini değerlendiren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, halkın iradesinin özgür bir şekilde sandığa yansıması ile demokrasi ve milli iradenin kazandığını söyledi.

Gerçekleştirilen seçimle ülkemizde siyasi ve ekonomik istikrarsızlık yaratmak isteyen güçlere de en iyi cevabın halk tarafından verildiğini belirten Başkan Akçay,  ‘’24 Haziran seçim sürecinin şehrimizde  tüm dünyaya örnek olacak bir olgunlukta huzur ve güvenin hakim olduğu birlik ve beraberlik içerisinde sonuçlandırarak bunun   en güzel örneğini gösterdik. Tüm hemşerilerimize göstermiş oldukları bu sağduyu ve hoşgörü için teşekkür ediyorum. Şehrimize ve insanımıza yakışanda böyle davranmaktı. Gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Seçimlerin yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilmesinin Millet iradesinin sandığa yansıdığının bir göstergesi olduğunu vurgulayan Akçay, “Yeni yönetim sisteminin de ülkemizde istikrar ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir önem sahip olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşünce doğrultusunda seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve tekrar ilimizden milletvekili seçilme başarısı gösteren Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ı tebrik ediyorum. Artık bu günden itibaren ülkemizin yaşamış olduğu bu yoğun seçim sürecini geride bırakarak esas gündemimiz olan ekonomik yatırımlara ve yapılacak ekonomik reformlara odaklanarak hızlı hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim