• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Gümüşhane : 6 °C
  • Trabzon : 15 °C

DANIŞMANIMIZ PROF.DR. HASAN AYAYDIN’LA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

01.10.2021 12:26
DANIŞMANIMIZ PROF.DR. HASAN AYAYDIN’LA  GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayaydın, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’na danışmanlık yapıyor.

DANIŞMANIMIZ PROF.DR. HASAN AYAYDIN’LA

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayaydın, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’na danışmanlık yapıyor.

Görüşlerine başvurduğumuz GTSO Başkanı İsmail Akçay konu ile ilgili olarak şunları söyledi, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un desteği ile Gümüşhane Üniversitemizde kriterlerimizi taşıdığını gördüğümüz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Ayaydın’la danışmanlık konusunda anlaştık. Kendileri de severek bu görevi yapacağını ifade ettiler. Şu anda Hasan Hocamız bize danışmanlık yapıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gümüşhane’nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatında neler yapılabilir bunları değerlendiriyoruz. Ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri hazırladığı sunumlardan takip ediyoruz. İstişareler yapıyoruz. Zaman zaman Hocamızdan raporlar istiyoruz. Son olarak Odamızın Eylül Ayı Meclis toplantısına katılan Prof.Dr. Hasan Ayaydın,  gerçekleştirdiği sunumla  “Yeşil Dönüşüm, Avrupa Yeşil Mutabakatı, Emisyon Ticaret Sistemi, Sosyal İklim Fonu, Karbon Ayak İzi ve Avrupa Yeşil Mutabakatının Ülkemize Etkileri” konularında önemli bilgiler aktardılar. Sayın Ayaydın’ın danışmanlık sürecinde hem GTSO’ya hem de Gümüşhane’ye büyük katkıları olacaktır” dedi.

GTSO Danışmanı Prof.Dr. Hasan Ayaydın, bir süre önce GTSO Başkanı İsmail Akçay’a Gazi Kitapevi tarafından basılan ‘Türk Bankacılık Sektöründe Katılım Bankalarının Finansal Performans Analizi’ isimli yeni kitabını takdim etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim