• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 13 °C

DAMLA PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ GÜMÜŞHANE'DE

10.08.2022 12:20
DAMLA PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ GÜMÜŞHANE'DE
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Damla Projesi çerçevesinde Gümüşhane’ye gelen 24 gönüllü genç Gümüşhane'ye geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Damla Projesi çerçevesinde Gümüşhane’ye gelen 24 gönüllü genç Gümüşhane'ye geldi.    

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönüllülük esasına göre hayata geçirilen Damla Projesi gönüllüsü 24 genç Gümüşhane’ye gelerek hem gönüllere dokundu hem de kentin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.  

Proje çerçevesinde çevre temizliği ile birlikte şehit ailelerini ve şehit kabirlerinin ziyareti gibi birçok sosyal sorumluluk etkinliği de gerçekleştiren 24 kişilik öğrenci grubu son olarak Gümüşhane Valiliği toplantı salonunda Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ile bir araya gelerek, proje çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili bilgi verdi. 

“İyilik için adım atan, güzellik için kalbi çarpan pırıl pırıl gençler görüyorum” 

Damla Gönüllüleri ile bir araya gelen ve çok güzel çalışmalara imza atıldığının altını çizen Vali Taşbilek, “İyilik için adım atan, güzellik için kalbi çarpan pırıl pırıl gençler görüyorum. Allah sayınızı arttırsın. Buna vesile olan başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza ve bizim de hemşerimiz olan Metin beye çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz, ilimize hoşgeldiniz. Bu devlet işte böyle bir güzellikle, böyle bir birlikle dünyanın en özel devletlerinden biri oluyor. Sizlerin gücü ve güzelliğiyle” diye konuştu. 

“Amacımız yüzlerde gülümseme bırakmaktı” 

Gümüşhane halkıyla sohbet etmeyi çok sevdiğini söyleyen Fırat Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi Sudanlı Ahmed Eltayeb ise “Biz Damla Gönüllüleri Hareketi olarak burayı ziyaret etmeye, Gümüşhane’de 10 günlük gönüllülük faaliyetlerinde bulunmak için geldik. Gümüşhane’nin halkıyla sohbet etmeyi sevdik. Türkiye’ye geleli 11 ay oldu geldiğimden beri gönüllüyüm. Biz burada çevre temizliği, dezavantajlı aileleri ziyaret ve şehit aileleriyle bir araya gelerek kabirlerinde ziyaret ederek dua okumak ve bir gülümseme bırakmak bizim amacımızdı” dedi. 

Ziyaretin ardından Damla Projesi gönüllüsü gençler tarafından Vali Taşbilek’e plaket verilerek, Damla Projesi rozeti takıldı. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim