• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 20 °C

ÇİZMEYİ AŞTIN, SONUCUNA KATLANMALISIN

21.01.2014 16:04
ÇİZMEYİ AŞTIN, SONUCUNA KATLANMALISIN
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, Rasim Ozan Kütahyalı’ya “Çizmeyi aştın” uyarısında bulundu. İşte Akçay'ın uyarısının tam metni:

Rasim Ozan Kütahyalı; Gümüşhane’yi küçümseyen yazınızla aklının küçüklüğünü Türkiye’ye açıkladı. Gerçi aklının küçüklüğü senin suçun olmayabilir.

Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin memleketi Gümüşhane’yi incitecek laf söylemek adap ve basın ahlakından yoksun kişileri aşar.

Gümüşhane; Türklüğün Anadolu coğrafyasında var olduğu her dönemde, vatanına, milletine, bayrağına bağlı, milli ve manevi değerlerinden taviz vermeyen insanların yaşadığı bir ildir.

Köşe yazında, Gümüşhane’yi “Eski Amiral Gemisi”ne benzetmeni de,  muhatap aldığınız kişiye fikirlerinizi doğrudan ifade etmek cesareti gösterememenizi de anlıyoruz.

Gümüşhaneliler, Türkiye coğrafyasına ve dünyanın birçok ülkesine dağılmış bir milyona yakın nüfusu adına siz ve sizin gibi medeni cesaretten yoksun, şahsi kin ve ihtirası yüzünden, Gümüşhane ve Gümüşhane insanına dil uzatma cüretini göstermenizi esefle kınıyor, tüm Gümüşhanelilere özür borcunu bir an önce yayınlamanı bekliyoruz.

Haksız eleştirinin, gizli hayranlık olduğunu unuttunuz herhalde. Kaldı ki, basın ahlakından uzak, Gümüşhane yazılarını düzeltmezseniz, Dünya ve Türkiye’nin dört bir tarafına dağılmış alın teri ile çalışan ve üreten Gümüşhaneliler hem size, hem paralarını aldığınız gazeteye gereken cevabı verecektir.

Sizin beğenmediğiniz Gümüşhane gazetelerinin ve yazarlarının yalıları yoktur, yatları, katları yoktur, ama, en üst seviyede basın ahlakı ve onurları vardır.   

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim