• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 14 °C

CİDDİYE ALINMIYORUZ

27.08.2015 11:42
CİDDİYE ALINMIYORUZ
Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Demir, “Bir sivil toplum kuruluşu olarak, gerek siyasi partiler gerekse kamu yönetimi tarafından çok fazla ciddiye alındığımızı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Seçim bitti, ziyaret bitti

7 Haziran’da yapılan milletvekili genel seçimlerinden sonra hiçbir siyasi partinin kapılarını açmadığını dile getiren Gürbüz, “Seçim bitti, ziyaret de bitti. Bir Allah kulu kapımızı çalıp da ‘ne yapıyorsunuz’ diye sormadı. Bize,’siz de bir derneksiniz, köy ve mahalle muhtarlarınız var, bize oy verdiniz ya da vermediniz’ diyerek hatırımızı soran olmadı. Selam dahi verilmedi. Seçimden önce kapımızı aşındıranlar, seçimden sonra bir daha uğramadılar. Bizler, tüm partilerin kongrelerine misafir olarak katıldık. Tek bir parti iadeyi ziyarette bulundu” diyerek tepki gösterdi.

Terör olayları bizi son derece üzüyor

Doğu ve Güneydoğu’daki terör olaylarına son derece üzüldüklerini ifade eden Gürbüz, “Seçim bir an önce yapılsın. Umarım tek başına iktidar olunur. Ülke de rahat eder insanlar da rahat eder.  2 yıla aşkın şehit ve cenaze haberleri gelmiyordu. 20 yıldır bir vatandaşın çocuğuna yetiştirip büyütüp de kapısına tabutunun gelmesi kadar kötü bir şey olamaz. Bu çözüm süreci bir şekilde devam etmeli. Biran önce silahların susması ve şehit haberlerinin gelmemesini istiyoruz. 30 yıl muhtarlık yaptım. Gümüşhane’de terör olaylarına karşı köy muhtarı olduğumuz için irtibatımız hep jandarmayla olmuştur. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı. Vatandaş tedirgin olduğu için dağda her gördüğü kişiyi ihbar ediyor” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim