• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 22 °C

CHP’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

29.05.2019 13:45
CHP’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gümüşhane İl Teşkilatı, Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek için bir araya geldi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan seçim kampanyasına maddi destek kampanyasına CHP Gümüşhane teşkilatı da katıldı. Ziraat Bankası önünde toplanan CHP yöneticileri ve parti mensupları tek tek bağışlarını gerçekleştirdiler.

Gümüşhaneliye Yakışanı Yaptık

Herkesin kendi gücü nispetince katkısını sunduğunu ifade eden CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, “Önemli olan Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Gümüşhane’mizde de bu haklı davaya, hakkı gasp edilmiş anasının ak sütü gibi helal olan mazbatası elinden alınmış belediye başkanımıza sahip çıktığımızı göstermek için buradayız. Gümüşhane’ye yakışan budur. Tüm hemşerilerimi bu kutlu mücadelede taraf olmaya, bu haksızlığın karşısında ses çıkarmaya duruşunu sergilemeye davet ediyorum. İnşallah 23 Haziran’da da güzel bir sonuçla kazanmış olduğu seçimi tekrar kazanacak. Buna yürekten inanıyoruz. Ekrem İmamoğlu değil 16 milyon İstanbullu kazanmış olacak. Bu düşüncelerle bugün maddi desteğimizi yaptık ve bankamızdan ayrılıyoruz” dedi.

Bu Bir Hak Hukuk Mücadelesidir

Cumhur ittifakının paydaşları olan partilerin İstanbul çıkarmasına karşılık CHP’nin de İstanbul’da çalışmalara başladığını ifade eden Ağaç, “Geçen hafta başladık İstanbul’daki çalışmalara. Yarın tekrar gideceğim. Yarın akşam Kartal’da Gümüşhaneliler Ekrem İmamoğlu başkanlığında bir iftarda bir araya gelecekler. 23 Haziran’a kadar da İyi Partili, CHP’li, taraflı tarafsız bir hak hukuk ihlali olduğuna inanan bütün hemşerilerimiz bir arada olacağız. Bende seçim günü de dâhil olmak üzere arkadaşlarımla beraber İstanbul’da çalışacağım. Arkadaşlarımızla İstanbul’da olacağız. Maksadımız bir oy bile olsa buna katkıda bulunmak” sözlerini kullandı.

Belediye Başkanları Kendi İşleri İle Uğraşsınlar

Gümüşhaneliler üzerinden hesap yaparak insanları yanıltmaya çalışanlara sert tepki gösteren Ağaç, “İnsanları yanıltmasınlar. Gümüşhaneliler akıllı insanlardır. Onlar İstanbul’da o şehrin çilesini çekiyorlar. Tam 25 yıl sonra İstanbul’da adil, tarafsız herkesi kucaklayan bir belediye anlayışı yaklaşmış durumda. Ben özellikle de bizim yerel yöneticilerin, belediye başkanlarının böyle lüzumsuz işlerle uğraşmayı bırakmalarını temenni ediyorum. Bıraksınlar bu olmayacak şeylerle uğraşmayı. Gümüşhane’nin sorunları var, ilçelerinin sorunları var. Belediyeler borç batağına batmış durumda. Para ödeyemiyorlar, maaşları bile ödeyemiyorlar. Böyle bir durum var. O yüzden herkes işine baksın. Gümüşhane’nin saf temiz duygularını kimse manipüle etmesin” ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde açılan bağış kampanyasında ilk haftada 10 milyon Türk lirasından fazla bağış toplanmıştı.  340 bin kişi yurt içinden olmak üzere toplam 500 bin kişi bağışta bulundu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim