• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

CHP’DEN ÇİFTE STANDART ELEŞTİRİSİ

26.03.2021 12:43
CHP’DEN ÇİFTE STANDART ELEŞTİRİSİ
CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, yaptığı yazılı açıklama ile pandemi uygulamaları konusunda bir dizi eleştiride bulundu.

CHP’DEN ÇİFTE STANDART ELEŞTİRİSİ

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, yaptığı yazılı açıklama ile pandemi uygulamaları konusunda bir dizi eleştiride bulundu.

Başkan Ağaç şunları söyledi:

"Pandemi, Salgın, Kırmızı İl, Yüksek Riskli İl" gibi gerekçelerle; esnaf, kafe, kahvehane veya lokanta gibi yerlerin 3-4 masa ile bile olsa işletmelerini açmalarına, açık alanda bile pazar kurulmasına izin verilmeyen bir İl'de; 6 otobüs dolu insanın Gümüşhane'den Ankara'ya AKP'nin "Lebalep" Kongresi için gitmesine; itiraz etmeyen, engel olmayan, ses çıkarmayan etkili ve yetkilileri; tükenme noktasına gelmiş olan esnafımız adına Allah'a havale ediyorum. 

24 Mart 2021 günü Covit raporuna göre; Türkiye'de 397'si sağlık çalışanı olmak üzere en az 30.462 insanımızın covitten vefat ettiği, günlük vaka sayısının 30 binleri bulduğu  bir ortamda; köy muhtarları başta olmak üzere Gümüşhane'nin her yerinden 400-500 kişinin; İktidarı oluşturan partilerin oylarındaki erimeyi gizlemek için; sırf algı yönetimi ve şov için; Ankara'da Türkiye'nin her ilinden otobüslerle taşınan binlerce kişinin katıldığı ve üstelik kapalı salonda yapılan AKP kongresine gidişinde; sağlık/salgın açısından sakınca görmeyenlere sadece pes diyorum. Bu milleti azıcık düşünüyorsanız; bari dönenleri en az 10 gün karantinada tutun. 

Olayın siyaset yanını bir kenara bırakın; insan olarak elinizi  vicdanınıza  koyun! Motosiklete binen karı kocaya "Sosyal mesafe nerede" diyen, dağ başındaki teyzeye, köylü pazarında elindeki bir kaç çeşit ürünü satmaya çalışan üreticiye "maskeyi düzgün takmadı diye ceza kesen, mağazada tek başına oturan esnafa "maske takmasan ceza keserim" diye efelenen, açık pazaryerini bile vatandaşa yasaklayan, Atatürk anıtına 5-10 kişi ile bile olsa çelenk sunum törenine izin vermeyen, yeme-içme yerlerinin 5-10 kişiye bile hizmet vermesini engelleyen, nişan, nikah veya düğünlere izin vermeyen, 65 yaş üstü insanları paraları ile bile olsa toplu ulaşım araçlarına bindirmeyen, insanların cenazelerini bile doğru dürüst kaldırmalarına engel olan, banka önünde babasını bekleyen çocuğa ceza yazan, tüm bunlar yaşanırken; binlerce insanın otobüslerle taşınıp balık istifi "lebalep" kongreye katılıp, sonra da her şey normalmiş gibi memleketlerine dönerek toplumun içine karıştıklarını gören yetkililer; bugün bu durum karşısında ne hissediyor acaba? Derhal vatandaşa pandemi kurallarına uymama gerekçesi ile kestiğiniz cezaları iptal edin, cezayı ödeyenlere de paralarını iade edin.

Sağlık Bakanı aşı tedariğindeki sıkıntıyı es geçerek; alışkanlık olduğu gibi yine twitter da MASKE-MESAFE-HİJYEN kuralı açıklamasını yaptı. Herkes en kısa zamanda İlimizi "Kırmızı"dan kurtaralım da esnaf ve vatandaş biraz rahatlasın diye umutla beklerken; muhtemelen en geç 1 haftaya kadar yine milletçe kapanacağız! Allah aşkına milletin aklıyla dalga geçmeyin artık!

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim