• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 14 °C

CHP’DEN ALTYAPI ELEŞTİRİSİ

13.06.2017 11:38
CHP’DEN ALTYAPI ELEŞTİRİSİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, her ciddi yağışta hayatı felç eden su baskını ve sele dönüşen caddeler ile inşaat yeri açma çalışmalarındaki kuralsızlıkları eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, her ciddi yağışta hayatı felç eden su baskını ve sele dönüşen caddeler ile inşaat yeri açma çalışmalarındaki kuralsızlıkları eleştirdi.

Yaptığı açıklamada ilk olarak geçtiğimiz günlerde yoğun şekilde gerçekleşen yağmur sonucu meydana gelen tablonun Gümüşhane’nin altyapısının ne kadar yetersiz olduğu gün yüzüne çıkardığını kaydeden Ağaç, “Dere yataklarına kontrolsüz ve plansız yapılaşmaya izin verilmesi, yeni inşaat ruhsatları verilirken binalar arasında adeta hiç toprak bırakmayacak kadar sıkışık yapılara göz yumulması, şehirde onlarca yıldır mevcut yeşil alan ve parklara ilave hiçbir yeni alan kazandırılmamışken, her yerin beton yığını haline dönüştürülmesi ve sonuçta dışarıdan görülmediği için ihmal edilen alt yapı ve kanal sisteminin yetersizliği de eklenince; ciddi bir yağışta şehri felç olma noktasına getiriyor” dedi.

Açıklamasında bir diğer konuyu da paylaşan Ağaç, şehir merkezinde inşaat yeri açma çalışmalarındaki kuralsızlıkları “Gece gündüz çalışan hafriyat kamyonlarını, gürültü kirliliğini söylemeye bile gerek yok ancak iş iyice kontrolden çıkmış durumda” sözleriyle eleştirdi.

Oltan Bey Mahallesi ve Özcan Mahallesinde halen devam eden iki kamu kurumu yapı yerinde aylardır taş kırma faaliyetini sürdüğünü, taş kırmanın özellikle Özcan Mahallesinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü arkasındaki alanda taş ocağı uygulamasına dönüştüğünü savunan Ağaç, “Aylardır sürekli sanki taş ocağı çalıştırır gibi söz konusu alandan taş çıkarılıyor ve çıkarılan bu taşlar şehrin çeşitli bölgelerine yığılıyor ve muhtemelen satılıyor. Sürekli patlatmalar yapılıyor. Yani şehrin içi sanki tipik bir taş ocağı işletmesi. Bu nasıl bir iş? Belediye bu işe neden müdahil olmuyor? Turizm bu kafada bir şehirde nasıl gelişecek merak ediyorum” diye konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim