• BIST 9451.72
  • Altın 2497.486
  • Dolar 32.5868
  • Euro 34.8227
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 16 °C

CHP’DE YENİ DÖNEM

13.04.2016 15:25
CHP’DE YENİ DÖNEM
CHP’DE YENİ DÖNEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Merkez İlçe Yönetim Kurulunun toplu istifasının ardından yapılan kongreyle yeni Merkez İlçe Yönetim Kurulu oluşturuldu. CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, 2019 yılında hedeflerinin Gümüşhane’deki 3 belediyeyi CHP’ye kazandırmak olduğunu söyledi.

Yapılan kongre sonucunda Gümüşhane Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Tekin Saraçoğlu olurken, Turan Ağaç, Rüstem Akdemir, Nazan Aras, Hüseyin Ataç, Belgin Çakır, Kemal Dağdeviren, İsmail Demirel, Nuran Demir, İhsan Kara, Salih Kara, Mehmet Mutaf, Hüseyin Salantur, Ejder Turhan, Sema Ürkmez üye olarak seçildi.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Merkez İlçe Yönetim Kuruluyla parti binasında bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

chp-yonetim.jpg

 

“Geçmişten Aldığımız Çizginin Mutlaka Üzerine Koyacağız”

Kongreyle oluşan Merkez İlçe Teşkilatının hayırlı olması temennisinde bulunan Ağaç, “  Kendimizi 94 yıllık bir çınarın yeni filizleriyiz diye algılıyoruz. 94 yıl önce kurulan ve bugüne kadar gelen bir partiyiz. Jenerasyonlar değişmiş ama parti ismiyle, amblemiyle, ilkeleriyle özellikle bugünlerde çok önemli olan savunduğu laik, demokratik, sosyal ve hukuk devleti modeli, Atatürk devrim ve ilkelerinin ışığında bu güne kadar gelmiş. Bu bir nöbet değişikliği, nöbet değişikliklerinin partilere dinamizm katması lazım. Geçmişten aldığımız çizginin mutlaka üzerine koyacağız. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

“Hiçbir Çıkar Beklentisi Olmaksızın…”

Günümüzde bir taraf olan bertaraf olur anlayışının hakim olduğunu aktaran Ağaç, “CHP’de bırakın fedakar olarak çalışmayı, bulunmanın bile çok önemli bir duruş olduğunu herkesin takdir etmesi lazım. Kolay değil, hiçbir menfaat gözetmeksizin, hiçbir çıkar beklentisi olmaksızın sadece ideallerimiz uğruna, demokrasimiz uğruna, ülkemiz uğruna ve geleceğimiz uğruna bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gümüşhane’de geçmişten kalan açmazlarımız olmuştur. Partimizin çok güçlü görünmediğini iddia ederek yeteri kadar seçim noktasında desteği görememiş olabiliriz. Burada herkesin sorumluluğu ve sorumsuzluğu var. Biz mutlaka başarılı olmak zorundayız. Kendimiz için değil, ülkemiz için, ilimiz için, gelecek nesillerimiz için başarılı olmak zorundayız. Biz bu despotik toplumu sindirmeye çalışan yönetime teslim olamayız” diye konuştu.

bedri-agac-001.jpg

 

 “Cumhuriyet Tarihinde Yaşamadığımız Rezillikleri Yaşıyoruz”

Ağaç, makam mevki sahibi olmak için siyaset yapmadıklarını dile getirerek, “ Biz istiyoruz ki bu şehrimizi dönüştürelim modern hale getirelim. Cumhuriyet tarihinde yaşamadığımız rezillikleri yaşıyoruz. Kim derdi ki bundan 10 yıl önce Gümüşhane’de tecavüz olayları, böyle ahlaksız işler zirve yapacak. Uyuşturucu, adam kayırma, rüşvet hırsızlık bunların hepsi bu şehirde hakim durumda olacak. Bu gariban, ezilen, fakir, fukara, garip, gruba dediğimiz insanlar istismar ediliyorlar. Bunları şu anda CHP’den başka savunacakları, dayanacakları, sığınacakları adres yok. Bizler buradayız, kimseyi de ezdirmeyiz. Bizler burada oldukça ne bürokrasi ne hükümet hiçbir şey geri adım attıramaz” ifadelerine yer verdi.

2019’da 3 Belediye Hedefi

2019 yılında hedeflerinin 3 belediyeyi CHP’ye kazandırmak olduğunu ifade eden Ağaç, “Hedefimiz belirli ve çok net. En az üç belediyeyi 2019’da kazanacağız. 2 ilçe belediyesi ve İl merkez belediyesini mutlaka kazanacağız. Bunun için ne gerekiyorsa, ne fedakarlık ne çalışma ne gerekiyorsa yapacağız. Toplumumuzda bu beklentinin de olduğunu biliyorum. Herkes söz açılığında Sabahattin Aytaç’ın çalışmalarından bahsediyor. Niye bu şehre damgasını vurdu. Çünkü bizim içimizde hırsız yok, arsız yok, bizler dürüst ilkeli memleketini vatanını seven insanlarız, elimizden geldiği kadar da katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Zenginleşmek için, birilerini söğüşlemek için, avanta elde etmek için siyaset yapmıyoruz”  diye konuştu.

Ağaç, Merkez İlçe Başkanı Tekin Saraçoğlu başta olmak üzere tüm üyeleri tebrik ederek başarılar diledi.  Gümüşhane Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Tekin Saraçoğlu ise üyeleri tebrik etti. Saraçoğlu’nun toplantının basına kapalı kısmında üyelerin görev ve sorumluluklarının belirleneceği öğrenildi.

Mert Zımba

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim