• BIST 9548.09
  • Altın 2497.112
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.543
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 20 °C

CHP’DE BEDRİ AĞAÇ DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

25.06.2015 15:00
CHP’DE BEDRİ AĞAÇ DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Gümüşhane’de 2009’da yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanlığına aday olan Bedri Ağaç, CHP Gümüşhane İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ağaç, gazetemize yaptığı ziyarette, CHP’nin Gümüşhane’de geldiği konumdan CHP’liler gibi üzüntü duyduğunu belirterek, “Fakat sadece üzüntü duymak  yetmiyor.  Arkadaşlarımızla öz eleştirisini yaptık. Gümüşhane’deki insanların neler düşündüğünü öğrendik, kanaatlerini aldık. Burada edindiğimiz izlenim Gümüşhane de artık yeni bir heyecan, beklenti, motivasyon yapmak gerektiği ortaya çıktı. Bu da artık yeni kadrolarla mümkün. Hem vitrin hem söylem hem de çalışma tarzı değişikliği konusunda bir konsensüs oluştu.  Bize karşı teveccüh de buluştular. İl başkanı olmamız konusunda yönlendirdiler, cesaret verdiler. Ben de onlardan aldığım güçle aday oldum. Tek başımıza bir şeyler yapamayacak kadar Türkiye’yi ve toplumu bilen insanlarız. Bir başarı varsa ekibindir, başarısızlık da ekibindir. Dolayısıyla iyi bir ekiple yeni yıpranmamış hevesli motivasyonlu insanlardan oluşan güzel bir yapı oluşturalım. Önümüze bir plan koyalım” dedi.

 Her seçimin bitmesinin ardından diğer seçim çalışmalarına başlamak gerektiğini ifade eden Ağaç, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ 40-50 güne sığdırılmış seçim çalışmalarıyla bir netice alınamayacağı çok açık. Bu yola çıktık ve yanımıza da 100’e aşkın çok ciddi bir katılım oldu. Manevi anlamda da çok desteğimiz var. Herkesin de kendisi hakkında iyi kanaatler getirdiği bilinen sevilen temiz bir CHP’li Mesut Metintaş’ı da merkez İlçe başkanı adaylığına teklif sunduk ve o da kabul etti. Bana göre büyük bir fedakarlıktır. Biz onun yanındayız ve arkadaşlarımız her türlü anlamda destek olacak. Yavaş yavaş ekibi oluşturarak kongre tarihinin açıklanmasını bekliyoruz.       

Diğer adaylara başarılar diliyoruz

CHP Gümüşhane İl Başkanlığına aday olan diğer adaylara da başarılar dileyen Ağaç, şöyle devam etti:

“Gümüşhane’de birlik ve beraberlik sergilemek istiyoruz. Gümüşhane’de kimseyi küstürecek dışlayacak veya ötekileştirecek lüksümüz yok. Sayımız da belli, ben onların niyetlerine saygı duymakla beraber iyi niyetli çabamıza destek olmaya gerekirse fedakarlıkta bulunmaya da davet ediyorum. Onları dışlama eğiliminde olmadığımızı özellikle söyledim buyursunlar bizimle beraber görev dağıtsınlar biz bundan memnun oluruz, keyif alırız. CHP’yi güçlü bir hale getireceğiz. Hedefimiz 2019’daki yerel seçimlerde Gümüşhane’de en az üç tane belediyeyi almak istiyoruz. Şu anda sahadayız çalışıyoruz.”

CHP’deki oy düşüşü

Ağaç, son yapılan milletvekili genel seçimlerde CHP’deki oy düşüşü ile ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı:

“CHP’nin oy düşüşü tabi biraz konjektürel, onu görmek lazım. Türkiye tarihinde ilk defa bir seçimde bu kadar cepheleşme oldu.  Sevgi nefret ilişkisinin doğal sonucu olarak refleksli bir hareketle toplum seçimlerde oylarını belirli alanlarda konseride etti, aslında doğrusu budur. Kimseyi suçlamak kolaycılığına da girmemek lazım. Bu toplumun kendi refleksli bir hareketiydi. AK Parti’yi sevenler oraya oy verirken nefret eder gibi olanlar onun karşısında kimi güçlü gördüyse kamuoyu anketlerinden veya yaratılan imajda onun yanında bir tavır aldı. Ben şahsen buna CHP’li olarak üzüldüm. CHP noktasında bizim oylarımızı almamız lazımdı. Bir CHP’lİ eğer CHP’liyim diyorsa partisine sahip çıkması lazım başka partiye oy vermemesi lazım bunu alışkanlık haline getirmemesi lazım geçmişte bunlar yapıldı.“ 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
melik çetinkaya
28 Haziran 2015 Pazar 18:01
18:01
gümüşhanede kaç ay kalıyorsun sayın bedri ağaç ve kimi tanıyorsun? 5 senede bir aday olmak için geliyorsun.
78.162.242.126
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim