• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 14 °C

CHP VE BBP'DEN KINAMA MESAJI

29.07.2015 15:31
CHP VE BBP'DEN KINAMA MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl başkanı Rıdvan Taşkın Gümüşhaneli Polis Memur Muhammet Fatih Sivri’ hakkında baş sağlığı mesajı yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Eda Akagün Çubukçu’da, İstanbul’da şehit edilen Gümüşhaneli Polis Memur Muhammet Fatih Sivri’nin acısını yüreklerinde taşıdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Ülkemizde son bir ay içerisinde meydana gelen olaylarda görüldüğü üzere, Emperyalistlerin emellerinin ne denli haince olduğunu ortaya koymaktadır. Kardeşliğimizin bozulmasına yönelik bu eylemlere maalesef içimizdeki hainlerinde çanak tuttuğu ve içten içe sevindikleri aşikardır. Bu hainlerin anlamadıkları yada idrak edemedikleri ise kurtuluş savaşı vermiş bir milletin torunları olarak bu olayların tümünü reddettiğimizdir. Hiç kimsenin  ne bu rejimi değiştirebilecek nede Misak- Milli sınırlarından bir çakıl taşı dahi almaya güçleri yetmeyecektir. Millet olarak da bunun karşısında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Istanbul’da şehit edilen hemşehrimiz Muhammet Fatih Sivri’nin acısını ve Şehit olan askerlerimizin acısını yüreğimizde hissediyor ve kendilerine Yüce Allahtan rahmetler diliyoruz. Şehitlerimiz şu an inşallah Peygamber efendimizle komşu olmuşlardır. Şahadeti anlamayanlara bir kez daha sesleniyorum. Şahadet Türkün düğünüdür. Tüm Gümüşhane’mizin ve Türkiye’mizin başı sağ olsun.”

Büyük Birlik Partisi İl başkanı Rıdvan Taşkın’ın ise başsağlığı mesajı şöyle:

“Şehit olan hemşehrimiz polis memuru Muhammet Fatih Sivri için Allah’tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Bu hain saldırılar karşısında aziz Türk milletinin asla yılmayacaktır. Terörün kimden geldiği hiç fark etmez asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Buradan Tüm Türk milletinin, TSK’nın ve Polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Bu aziz Türk milleti aziz şehitlerimizi asla unutmayacaktır. Vatan sağ olsun.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim