• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 15 °C

CANLI’DAN ZAM ELEŞTİRİSİ

04.01.2022 12:13
CANLI’DAN ZAM ELEŞTİRİSİ
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı Bayram Canlı son günlerde yapılan zamları eleştirdi.

CANLI’DAN ZAM ELEŞTİRİSİ

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı Bayram Canlı son günlerde yapılan zamları eleştirdi.

Canlı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Türk Milleti Anadolu’da var olduğu zamandan beri bu coğrafyada beka sorunu vardır. Bu topraklarda yıllardır haçla Hilal in savaşı sürmekte. Bugünkü beka meselesi koltuğun elden gitme bekası. Bu iş Kemal Sunal’ın filmine döndü; ben buraya çıktım ama nasıl çıktım, çıktın mı çıkmadın mı kim çıkarttı, yani buraya nasıl geldik. AKP 2002’de MHP ANAP DSP koalisyonundan aldığı zaman beka yoktu, konuşulmuyordu. 20 yıl sonra nasıl geldik buraya, kimler getirdi, bu ülkeyi kimler yönetiyor, güler misin ağlar mısın? İnsanlarımızın aklıyla dalga geçiliyor. Şimdi bekamız varsa suçlu kim, bu ülkeyi kim yönetiyor, neden sorumluluk üstlenmiyor? Uygulanan politikalar neticesinde asıl sorun, gelecekteki çocuklarımızın ve torunlarımızı bekleyen beka 5 milyon Suriyeliyi kim getirdi? Gençlerimizin gelecekle ilgili hayalleri kalmadı, bunun müsebbibi kim? Gençlerimiz kuracakları mutlu yuvalarını bile hayal edemiyorlar?

Yani bunlar gerçek bekalar. Vatandaşımız 2022 yılına yüzde yüzlük zamlarla uyandılar. Bırakmadınız ki bir gün zamsız günleri geçsin. Her gün zam zam zam. Bu zamları kimler yapıyor? Hayat pahalılığı, enflasyon almış başını gitmiş, bunun sorumlusu kim? Neden yetkililer bu sorumluluktan kaçıyorlar, güzelim ülke sınırsız yetki sıfır sorumluluk. Ülkeyi bu hale getiren siz, suçlusu muhalefet bu aynı zamanda büyük bir pişkinlik hem sorunu yarat hem şikayet et, beka aslında koltukların bekası. Halk umurlarında değil, nasılsa medya gücümüz elimizde, bir şekilde kandırırız suçluda muhalefeti ilan eder bu işten de kurtuluruz. Beyler yönetemiyorsunuz, kötü yönetiyorsunuz bunun faturasını da halkımız ödüyor. Dolar 14 TL, mazot 13 TL, elektriğe %50,%130 zam, doğalgaza %25 zam, vergilere %25-40 zam, sorumluluk almayın ne güzel iktidar. İktidar nimetlerinden yararlanan zamlardan da esnafın üstüne atarak kurtuldu. Esnaf ne yapsın kirasını mı ödesin, vergisini mi ödesin, işçisinin ücretini mi ödesin? Toplumun yükünü esnaf çekiyor. Ekonomiyi kötü yönetiyorsunuz, kurtulamazsınız artık. Artık mızrak çuvala sığmıyor, sandık geliyor. Daha fazla milletimizi kandıramayacaksınız. Milletin idaresini yok sayamayacaksınız,  milletin iradesinden kurtuluş yok. Sokağa çıktığınızda halkımızı kandırmaktan başka bir çareniz de kalmadı. Sürekli beka beka ülkeyi siz yönetiyorsunuz, sorumlusu da sizsiniz. Bu ülkede beka varsa sorunu siz yarattınız, sorunu yaratanlar sorunu çözemezler, yapmanız gereken yönetebileceklere ülkenin yönetimine teslim etmeniz. Hani derler ya “oynayamayan gelin yerim dar dermiş” sizde getirdiniz ucubeye cumhurbaşkanlığı sisteminden çıkamıyorsunuz. Algı operasyonlarıyla ayakta durmaya çalışıyorsunuz. Nereye kadar? Yolun sonu görünüyor. Mızıkçılık yapmayın, fazla bağırmakla suçunuzu gizletemezsiniz. İddia ettiğiniz gibi beka sorunu varsa bunu siz yaptınız.

Merek etmeyin biz İYİlerin teröre, teröriste, bölücülere karşı mücadelemiz her zaman ön plandadır. Kimse bizim Vatan sevgimizi ölçmeye kalkmasın….”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim