• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 14 °C

Çağrı Merkezi İle İlgili Basın Açıklaması

22.09.2020 11:49
Çağrı Merkezi İle İlgili Basın Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, yaptığı açıklamada Çağrı Merkezi’nin kapanmasıyla yüzlerce kişinin işsiz kalacağını söyledi.

CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, açıklamasında, “Gümüşhane'nin çok değerli ve vefalı bir hemşerisi olarak; memleketine pek çok eser ve yatırım kazandıran, binlerce hemşerisine iş ve aş sağlayan değerli hemşerimiz Aydın Doğan'ın kurduğu, 500 - 600 çalışanı bulunan; diğer taraftan  Kelkit'liler başta olmak üzere Gümüşhane'li siyasiler ve hemşehrileri tarafından yeterince sahip çıkılmayan, lobi eksiği gibi algılanıp neredeyse bütün yatırım ve mal varlığına adeta çökülen, bu kapsamda el değiştiren Çağrı Merkezi malesef kapanıyor. Yüzlerce çalışan ve aileleri ile birlikte binlerce kişi malesef işsiz ve aşsız kalacak” dedi.

Çağrı Merkezi’nin kapanması konusunda duyarsız davranıldığını söyleyen Ağaç, “Madenler kapatılırken,  organik tarımsal üretim tesisleri yok edilirken, Gümüşsu gibi bir ulusal marka silinirken, son olarak da Gümüşhane'mizin yüz yıllık hayali olan tren yolu hattı başka yere kaydırılırken; ses çıkarmayan, umursamayan, aman hükümetin aldığı kararı, AK Parti'yi eleştirmiş olmayalım diye tepkisiz kalanlar, şimdi de Çağrı Merkezi için aynı duyarsızlık ve ilgisizlikle hareket ediyorlar. Gümüşhane için 600 civarı iş ve istihdamın ne demek olduğunu ya idrak etmiyorsunuz, ya da kişisel çıkarlarınız toplumsal sorumluluklarınızı görmezden gelmenize yol açıyor” diye konuştu.

Memleketin kaderinin terk edildiğine değinen Ağaç, “Sürekli bu memleket sahipsiz diyoruz. Kağıt üstünde milletvekillerimiz var, Belediye iktidar partisinde ve bu ülkeyi 18 yıldır tek başına yöneten partinin İl ilçe başkan ve yöneticileri ve hükümete koşulsuz destek veren MHP temsilcileri var; ama sonuç değişmiyor. Memleket adeta kaderine terk edilmiş durumda. Bizler siyasetten bu memleketin sorunlarına sahip çıkmaya, kamuoyu oluşturmaya, gündeme getirmeye ve gündemde tutmaya gayret ediyoruz ama; halkımızın ve hemşehrilerimizin de bize sahip çıkması, destek olması gerekiyor. Yoksa bu memleketin maküs talihini kırmak mümkün olmayacak” şeklinde konuştu.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim