• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

Çağrı ATMACA, TBMM’yi Ziyaret Etti

28.03.2015 15:00
Çağrı ATMACA, TBMM’yi Ziyaret Etti
Çağrı ATMACA, TBMM’yi Ziyaret Etti.

Ulusal Gençlik Parlamento’su “Seçilmek İstiyorum Kampanyası” Gümüşhane İl Temsilcisi Çağrı Atmaca, Ankara’da ulusal çapta bilgilendirme yapılması ve kampanyanın Milletvekilleri tarafından desteklenmesi konusunda TBMM’ye ziyaret gerçekleştirdi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sırasıyla Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile kampanya hakkında görüştü.

“Seçilmek İstiyoruz çünkü bizler geleceği yönetecek olan gençleriz” sloganıyla yola çıkan Atmaca, “Kampanya görüşmelerinde tüm Milletvekillerinin Kampanyaya destek vermesi ve gençlerin artık karar alma süreçlerinde daha çok aktif bir şekilde yer almasını söylemeleri bizi mutlu etmiştir. Biz durmadan çalışmaya bu mücadeleyi zirveye taşımaya söz verdik” ifadelerine yer verdi.

Kampanya çalışmalarımızda Ak Parti'li milletvekillerini ziyaret ederek desteklerini aldıklarını söyleyen Atmaca, “Seçilme Yaşı'nın 18'e düşürülmesi noktasında kendilerinin parti olarak çalışmalarının olduğunu ve kesinlikle seçilme yaşını 18'e indireceklerini ilettiler. Seçilmek istiyorum kampanyasını takip ettiklerini ve desteklediklerini söylediler” diye konuştu.

Ramazan YETİM

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Yasin UYSAL
31 Mart 2015 Salı 10:14
10:14
kardeşim benim bee
89.106.3.166
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim