• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 17 °C

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GÜMÜŞHANE’DE YARIŞA DAHİL OLACAK

05.02.2024 12:26
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GÜMÜŞHANE’DE YARIŞA DAHİL OLACAK
Büyük Birlik Partisi(BBP), yaklaşık 2 aydır titizlikle sürdürmekte olduğu aday belirleme çalışmasını tamamladı.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GÜMÜŞHANE’DE YARIŞA DAHİL OLACAK

Büyük Birlik Partisi(BBP), yaklaşık 2 aydır titizlikle sürdürmekte olduğu aday belirleme çalışmasını tamamladı.

Büyük Birlik Partisi(BBP), yaklaşık 2 aydır titizlikle sürdürmekte olduğu aday belirleme çalışmasını tamamladı. İl teşkilatından yapılan açıklamaya göre Gümüşhane’de yürütülecek seçim politikası kesinleşti, yapılacak basın toplantısı ile Gümüşhane Belediye Başkan Adayı ve teşkilatın seçim stratejisi halka tanıtılacak.

BBP İl Başkanı Rıdvan Taşkın, yaptığı açıklamada, partisinin tüm il ve ilçelerde seçime katılacağını söyledi. Taşkın, "Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi yapmış olduğu istişareler sonucu 30 Büyükşehir’de Cumhur İttifakı adaylarını destekleme, tüm il ve ilçelerde kendi adayları ile bu hizmet yarışına dahil olma kararı almıştı. Bu doğrultuda adaylarını açıklamaya başladı. Bunun yanı sıra Büyük Birlik Partili bazı adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ittifak adayı olarak açıklanmaktadır" dedi.

Taşkın, Gümüşhane adaylarının da hazır olduğunu belirterek, "Büyük Birlik Partisi Gümüşhane Belediye Başkanı Adayını ve Yerel Seçim Stratejisini 9 Ocak Cuma Günü yapılacak olan basın toplantısı ile halka tanıtacak" diye konuştu.

BBP'nin Ünlüpınar'da doğal gaz dışında vaatlerinin tamamını yerine getirdiğini savunan Taşkın, "Büyük Birlik Partisi Doğalgaz vaadini yerine getirmek için ve yeni vaatleriyle 31 Mart’ta halkın huzuruna çıkacak" ifadelerini kullandı.

Kendinden ve partisinden emin bir tavırla 5 sene boyunca Ünlüpınar’dan Gümüşhane’ye tanıttıkları Şeffaf Büyük Birlik Belediyeciliğini 1 Nisan sabahı itibari ile tüm Gümüşhane’ye hakim olacağını ifade eden Taşkın, “Ünlüpınar’da başlayan Büyük Birlik Rüzgarı Tüm Gümüşhane’de Esecek!” dedi. “Diğer adayların da yolları açık olsun diyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin Ülkemize, Milletimize ve Gümüşhanemiz’e hayırlar getirmesini şimdiden yüce Allah’tan Niyaz ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim