• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 22 °C

BURSA GÜMÜŞHANE TORUL- KÜRTÜN İLÇELERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANINDAN TAZİYE

17.11.2022 12:11
BURSA GÜMÜŞHANE TORUL- KÜRTÜN İLÇELERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANINDAN TAZİYE
Bursa Gümüşhane İli Torul-Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, Taksim'de hain terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 8 vatandaş için taziye mesajı yayınladı.

BURSA GÜMÜŞHANE TORUL- KÜRTÜN İLÇELERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANINDAN TAZİYE

Bursa Gümüşhane İli Torul-Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, Taksim'de hain terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 8 vatandaş için taziye mesajı yayınladı.

Bursa'dan, İstanbul'da düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybedenler için taziye mesajı geldi.

Bursa Gümüşhane İli Torul-Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Demirci, Taksim'de düzenlenen hain saldırıda şehit olan vatandaşlar için taziye mesajı yayınlarken Gümüşhane Özkürtün nüfusuna kayıtlı Elif ve Adem Topkara çiftinin geride kalan 1 ve 3 yaşındaki çocuklarının Gümüşhane'nin evladı olduklarını belirtti.

Başkan Demirci'nin mesajı şu şekilde;

İstanbul Taksim'de hain terör örgütü tarafından geçtiğimiz gün TNT kullanılarak düzenlenen bombalı saldırı, ülkemizin birliği ve dirliğine kast edilmiş haince ve korkakça işlenmiş bir acizlik göstergesidir. Menfur saldırı, gözlerini kan bürüyen gafil takımının emellerinin bir tezahürüdür. Öncelikle bilinmelidir ki; Ne yaparlarsa yapsınlar, bu millet asla teslim olmayacak, asla geri durmayacaktır. Dağda hükümleri sona ermiş, ülke sınırlarında alanları kalmamış, sınır ötesinde dahi nefes alamaz duruma gelmişlerdir. Göğüs göğse çarpışacak cesareti olmayan, namertçe tuzaklarla varlık gösterme çabasına girişen ucuz kimlik ve kişiliklerle, masum sivil halka karşı kanlı emellerini göstermişlerdir. Cennetin en güzel köşesini hak ederek ebediyete intikal etmiş olan mazlum terör şehitlerimizin kanları yerde kalmamış, sorumluları yüce Türk adaletine teslim edilmişlerdir. Onlar 4 yaşında bir kız çocuğu ile babasını hayattan koparmışlardır. Onlar 13 yaşında bir kız çoğu ile yanındaki annesini hayattan koparmışlardır. Onlar 1 ve 3 yaşında iki yavrucağın annesi ile babası hemşehrilerimiz Elif ile Adem Topkara'yı hayattan koparmışlardır.

Bursa'da faaliyet gösteren Gümüşhane İli Torul Kürtün İlçeleri Dayanışma Derneği olarak; 1 yaşına bile girmemiş Yağız ile 3 yaşına dahi basmamış Eliz bebeklerimizi öksüz bırakan hain terör örgütüne asla boyun eğmeyeceğiz. 2 evladımız Gümüşhane'nin evladıdır. Her koşulda yanlarında olduğumuzu, sahip çıkacağımızı sessiz çığlıklarla haykırıyoruz. Anne ve babasının şehit olduğunu bilemeyecek bu iki melek, her anne ve baba diye ağlayışında dileğimiz odur ki; binlerce terörist telef olsun. Elif ve Adem Topkara şehitlerimiz nezdinde, bu saldırıda şehit olan her vatandaşımıza ve gelmiş geçmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Son olarak; bu ülkenin Elif ve Adem'leri bitmeyecek derken hain örgütün kirli emellerine asla ulaşamayacağını ifade etmek isteriz.

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim