• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 15 °C

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ Aynı konuda iki farklı açıklama

07.03.2024 12:08
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ  Aynı konuda iki farklı açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer 17 Şubat 2024 tarihinde Tivi6 kanalında Moderatörlüğünü Cafer Kardaş’ın yaptığı canlı yayında yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin Türkiye’nin en pahalı ulaşımına sahip olduğunu söylemiş, göre

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ

Aynı konuda iki farklı açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer 17 Şubat 2024 tarihinde Tivi6 kanalında Moderatörlüğünü Cafer Kardaş’ın yaptığı canlı yayında yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin Türkiye’nin en pahalı ulaşımına sahip olduğunu söylemiş, göreve geldiklerinde Gümüşhane Belediyesi olarak özellikle öğrencilere yönelik olarak maliyetine taşıma yapacaklarını açıklamıştı.

3 Mart 2024 Pazar günü Fatih Dolmuş Kooperatifi üyeleri ile yaptığı toplantıda ise yaptığı açıklamada dolmuş esnafının zarar ettiğini, belediyenin dolmuşlarla rekabet etmemesi gerektiğini belirterek belediyeye ait olan otobüsleri kaldıracaklarını söyledi.

Gümüşhaneli bazı vatandaşlar, “Siyasiler söyledikleri laflarını arkasında durmalıdır. Siyasi çıkarları ve kaygılarından dolayı tutarsız söylemlerden uzak durmalıdır. Söylediklerini kırk düşünüp bir kez söylemelidir. Başkan adayı sayın Başer önce çıkıp belediye otobüslerinin maliyetine taşıma yapacağını söylüyor, sonra çıkıp dolmuşlar zarar ediyor diye Belediye otobüslerini kaldıracaklarını söylüyor. Biz vatandaşlar olarak hangi söylediğine inanalım. Gümüşhane gibi küçük ölçekli şehirlerde vatandaş odaklı siyaset yapılmalı ve vatandaşın sorunları ile ilgilenilmeli, vatandaş düşünülmeli. Tüm Türkiye’de dolmuşlar ve belediye otobüsleri aynı güzergahlarda vatandaşa hizmet veriyor. Vatandaş hangisini kullanmak isterse onu kullanıyor sosyal belediyecilikte toplu taşımada kar amacı güdülmez, önceliği vatandaşa hizmettir. Dolmuş esnafı zarar ediyor diye belediye otobüslerini durdurmak vatandaşa ihanettir.” şeklinde konuştular.

  

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim