• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 16 °C

BU DAĞLARDAN BU YAYLALARDAN TEMİZLEYECEĞİZ

17.06.2017 12:46
BU DAĞLARDAN BU YAYLALARDAN TEMİZLEYECEĞİZ
Gümüşhane Valisi Okay Memiş, iftarını Kürtün Asayiş Komanda Bölük Komutanlığı’nda görevli Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Özel Harekât (PÖH) personeliyle birlikte yaptı.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, iftarını Kürtün Asayiş Komanda Bölük Komutanlığı’nda görevli Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Özel Harekât (PÖH) personeliyle birlikte yaptı.

Kürtün Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Memiş’in yanı sıra Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Kürtün İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Güvendi ve İsmail Tozlu, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve JÖH-PÖH personeli katıldı.

“Ya yüce Türk adaletine teslim olacaklar ya da imha olacaklar”

İftar sonrası İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmada, sayıları çok az olan bir terörist grubun Tokat’tan Trabzon’a kadar olan Karadeniz kırsalında sürekli olarak hareket halinde olduğunu kaydeden Vali Memiş, “Bizler de devletin bölünmez bütünlüğünü korumakla yükümlü kamu görevlileri olarak sürekli takip halindeyiz. Bu terörist unsurlar ya yüce Türk adaletine teslim olacaklar ya da imha olacaklar. Bunun başka hiçbir yolu yok. Biz bu dağlardan, bu yaylalardan bu unsurları tamamen temizleyeceğiz Allah’ın izniyle. Geçtiğimiz yıl dört- beş defa temas sağlandı, hepsinde bir şekilde kaçtılar. Ama mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Komandolardan öncelikle kendi emniyetlerini almalarını isteyen Vali Memiş, “Bunun için disiplinli olup, komutanlarınızın ve ahalinin tecrübelerine güvenmelisiniz. Kürtün halkı vatanına ve milletine sonuna kadar bağlı bir halktır. Burada yaşayan insanların tecrübelerine sonuna kadar güvenin. Sizler komandosunuz, özel harekatsınız. Arazinin zor şartlarından görev yapacaksınız. Doğayla ve ormanla bütünleşin. Doğayla mücadele ederseniz kazanamazsınız, doğayla bütünleşirseniz başarılı olursunuz” dedi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim