• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 20 °C

“Bölge Performansı Ortaya Çıkacak”

11.02.2016 13:41
“Bölge Performansı Ortaya Çıkacak”
“Bölge Performansı Ortaya Çıkacak”

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Trabzon’da gerçekleştirilen ve Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı Karadeniz Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayının bölge performansını ortaya çıkaracağını söyledi.

Akgül, yaptığı açıklamada, Çalıştaya dört bakanla birlikte bölge valilerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve sektörlerin katıldığını hatırlatarak, “Çalıştay,  turizm sektörüne yönelik bölgenin güçlü ve zayıf yönlerinin tespitlerinin yapılması yeni fırsatlar oluşturmasına yönelik düşüncelerin tüm paydaşlarla tartışılarak eylem planına dönüştürülmesini amaçlanmıştır” dedi.

Bölge turizmine bütüncül bir yaklaşımla bakılması özellikle bölgedeki illerin birbirlerinin rakibi değil birbirlerinin tamamlayıcı olgusunun güçlü bir şekilde vurgulandığı nı ifade eden Akgül, şunları kaydetti:

“Üretim kabiliyetinin ve öz güvenin tüm katılımcılarda mevcut olması bizi mutlu etmiştir. Gümüşhane özelinde, özellikle valimizin riyasetinde yapılacak toplantılarla, Gümüşhane turizme kazandırılması gereken projeler ve bu projelerin önceliklerinin belirlenmesi çalışmaları Gümüşhane’miz için çok büyük önem arz etmektedir. Çalıştayın,  turizm sektörüne bütüncül bir bakış açısı getirmesi çok önemli olmakla birlikte illerimizin yapacağı çalışmalardan sonra yapılacak olan eylem planı ile asıl o zaman bölge çalıştayının performansı ortaya çıkmış olacaktır.”


osman-akgul.jpg

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim