• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 14 °C

BİROL BOZ: GÜMÜŞHANE TEK YÜREK OLACAK

23.04.2024 12:29
BİROL BOZ: GÜMÜŞHANE TEK YÜREK OLACAK
İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkan Adayı Birol Boz, tüm enerjilerini dünya Gümüşhanelilerine ayıracaklarını söyledi.

BİROL BOZ: GÜMÜŞHANE TEK YÜREK OLACAK

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkan Adayı Birol Boz, tüm enerjilerini dünya Gümüşhanelilerine ayıracaklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada Gümüşhane’nin her renginin garantileri, muhabbetleri altında olacağını vurgulayan Boz, “Tüm enerjimizi günlük kısır çekişmelere değil bu şehrin gurbetçi gençlerine büyük şehirlerde hayatını idame ettirmeye çalışan öğrencilerine sıladaki yaşlısına hatta yurtdışındaki gurbetçisine ez cümle tüm dünya Gümüşhanelilerine ayıracağız” dedi.

“Projelerimiz tüm Gümüşhane Camiasını heyecanlandıracak”

Tüm Gümüşhane Sivil toplumunu yeni bir soluk için yeni bir vizyona davet eden Boz, “Artık gün sonu gelmez günlük dedikodular, kısır çekişmelerle Gümüşhane’mizin enerjisini yok yolunda tüketme günleri bitmiştir. Yeniden, yeni bir yol ve ekiple yeni bir sayfa açma günüdür. Bu vesileyle her biri alanında otorite yeni ekibimizle hazırladığımız Gümüşhane Sivil Toplumu projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Gümüşhane sivil toplumu adına rekabeti liyakat üzerine inşa edeceğiz. Gümüşhane’ye daha iyi hizmete vesile olan kimse bizden daha liyakatlisi o’dur. Şiarımız tamamen budur” diye konuştu.

“Dersimizi çalıştık”

Gümüşhane’nin lobi ve savunuculuk faaliyetleri için gereken haritalamayı yaptıklarını dile getiren Boz, “Gümüşhanemiz adına yurtiçinde ve yurtdışında bölgesel yatırım mekanizmalarının harekete geçirilmesi için gereken akil adamlarımızı belirledik. Eser dernekçiliğini yeniden şehrimize kazandıracağız. Gümüşhane’nin tüm ilçelerine Kürtün’e Torula’a Köse’ye, Kelkit’e Şiran’a yönelik kalkınma, yardımlaşma ve dayanışma programları yürüteceğiz. Şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizi de sosyoekonomik gruplar bazında destekleyeceğiz. Bu şehrin genci, kadını, yaşlısı, gurbetçisi aidiyet hissettiği bir federasyona kavuşacak” ifadelerini kullandı.

“Gümüşhane’yi yeni bir soluğa davet ediyorum”

Yeniden tüm hemşehrilerini Gümüşhane için niyet ettikleri bu yeni soluğa davet eden Boz, “Hemşehrilerimizin günlük hayatlarına dokunan, ikinci, üçüncü kuşaklarımızın aidiyetlerini yeniden tesis eden, enerjisini tümüyle Gümüşhane’nin temsiline ayıran bu yeni yolda hep birlikte yürümeye çağırıyorum” dedi.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim