• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 18 °C

BİRLİKTE BAŞKAN DEĞİŞTİ

25.05.2018 12:33
BİRLİKTE BAŞKAN DEĞİŞTİ
4 yıllığına göreve seçilen Kara, seçimlerin ardından gazetemize yaptığı değerlendirmede, üye sayısı az olan odalarda seçimlerin çok zor olduğunu fakat 1 oy farkla seçimleri kazandıklarını söyledi.

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2018 yılı Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Gümüşhane’den 2 liste Kelkit’ten ise 1 liste yarıştı. Seçimlerde Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Beyler Kara, 1 oy farkla birlik başkanlığına seçildi.

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2018 yılı Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ali İsmail Daldaban, Leyla Bostancı ve Beyler Kara olmak üzere 3 liste yarıştı. Divan Başkanlığını Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Karaman’ın yaptığı genel kurula oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Yapılan seçimler sonucunda Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Beyler Kara 43 oy alarak başkanlığa seçildi. Seçime giren mevcut başkan Ali İsmail Daldaban 42 oy, Leyla Bostancı ise 11 oy aldı. Mevcut başkan Ali İsmail Daldaban görevi Beyler Kara’ya devretti.

4 yıllığına göreve seçilen Kara, seçimlerin ardından gazetemize yaptığı değerlendirmede, üye sayısı az olan odalarda seçimlerin çok zor olduğunu fakat 1 oy farkla seçimleri kazandıklarını söyledi.

Teşekkür Ediyorum

Kara, seçim sonuçlarının delegelerin takdiri olduğuna belirterek, “Sonuçta delegelerimizin takdiri, herkese teşekkür ediyorum. Bizi sevenlere de diğer arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Sonuçta bu demokratik bir seçimdi.  En önemlisi de kazasız, belasız bayram havasında bir seçim yaptık. Bu bizim için çok sevindiricidir. İnsanlar bu yetkiyi bize verdiler. Allah razı olsun hepsinden. Biz de Gümüşhanemiz için gecemizi gündüzümüzü seferber edip esnafımız ve teşkilatımızın çok daha iyi yerlere yükselebilmesi için çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

Yeni Bir Dönem Başlıyor

Artık yeni bir dönemin başlayacağını kaydeden Kara, “Ben de Kelkit’te oda başkanlığı yapıyorum. Bu teşkilata yabancı olan birisi değilim. Buradaki şartların en iyi şekilde olabilmesi için ilk işimiz ilimizdeki sayın valimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımızla ilişkilerimizi en üst seviyeye çıkaracağız. İlimize yapılacak her türlü yatırımda biz de elimizi taşın altına koyarak yola çıkacağız. Fedarasyon ve konfederasyonlarımla ilişkilerimizi hep sıcak tutacağız. Sonuçta ilimizdeki ve ilçelerimizdeki diğer meslek odalarına gerekli katkıyı sağlayıp, mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Geçmişteki çalışan arkadaşlarımıza, idareci arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz de yeni bir çalışma programı yaparak çok daha iyi işler yapma gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Gümüşhane’yi Kucaklayacağım

Tüm Gümüşhane’yi kucaklayacaklarını ifade eden Kara, “İlimin ve ilçelerimin emrinde 7/24 çalışıp herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Ben Gümüşhane’nin öz evladıyım. Artık Kelkit’teki görev yerimden Gümüşhane’ye yeni görevimin başına geleceğim. Belki ilerleyen dönemlerde ikametimi dahi görev yaptığım yere alacağım. İsteyen herkes rahat bir şekilde bana ulaşabilecek” diye konuştu. 

Kara’nın Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Muhlis Atalay, Mahin Şahin, Mustafa Karakelle, Ferudun Sancar

Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Murat Aygün, Bekir Yiğit, Yusuf Kullukçu

Disiplin Kurulu Asıl Üyeler: İbrahim Bingöl, Murat Kantar, Osman İnci

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: F.Uğur Atalay, Kayhan Akbulut, Paşa Sevinç, Temel Babür, Vedat Mallı

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Murat Kalaycı, Cihan Semiz, Hüseyin Kesler

Disiplin Kurulu Yedek Üyeler: Lokman Şahin, Erkan Erdoğan, Numan Tuna

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim