• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 20 °C
  • Trabzon : 18 °C

BİRLİK VAKFINDAN AFRİN'E DESTEK

18.02.2018 12:48
BİRLİK VAKFINDAN AFRİN'E DESTEK
Gümüşhane birlik vakfı bünyesinde hazırlanan zeytin dalı harekâtı ve manevi yönleriyle değerlendirilmesi konulu konferans Gümüşhane ili Şiran ilçesinde yapıldı.

Gümüşhane ili Birlik Vakfı Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu açılış konuşmasında ülkemizin içinden geçtiği durumun kritiğini yaparak vatana, bayrağa ve devlete sahip çıkmamız gerektiği konusuna vurgu yaptı. Akabinde konferans sunumunu yapan Şiran ilçe vaizi Şenol Köprülü "milletimiz sahip olduğu inanç, tarihi ve topraklarının bulunduğu coğrafi konum itibariyle her zaman hedef olmuş özelliklede haçlı ittifakı tarafından saldırılara maruz kalmıştır.

Amaç bu milletin inancını yok etmek ve bu milleti geldikleri topraklara göndermekti. Afrin operasyonuda ülkemiz üzerine yapılan haçlı seferlerinin en sonuncusu dolayısıyla tarihte Bedir, Uhud, Hendek Çanakkale ne ise Afrin operasyonunada aynı gözle bakılması gerekir. Emperyalist güçlerin hedeflerine ulaşmak için Müslümanların içinden kuklalar bularak yani bizim derenin taşıyla bizim derenin kuşunu vurarak hedeflerine ulaşmak istiyorlar.

Bu emperyalist birliğe karşı başarılı olmanın yolu tarihte yaptığımız gibi birlik ve beraberlikten geçer. Millet olarak birlik ve beraberliğimizin yanında inancımıza, milli ve manevi değerlerimize her zamankinden daha çok dikkat ederek Allah’ın yardımının ancak bu şekilde geleceğine, Allah ta bir topluma yardım edince mutlaka zafer de gelecektir." Şeklinde konuşmasını gerçekleştirdi. Program Afrin ve bütün şehitlerimiz için okunan kuranı kerim ve dua ile son buldu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim