• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 16 °C

BİR ŞİŞE KUŞBURNU İKRAMI İLE 24 BİN ŞİŞE BAĞLANTI

05.11.2021 12:15
BİR ŞİŞE KUŞBURNU İKRAMI İLE    24 BİN ŞİŞE BAĞLANTI
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Ekim 2021 tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı adına Gümüşhane’de İBB tarafından yaptırılacak Bilim Sanat Merkezi Okulu'nun tanıtım töreninin ardın

BİR ŞİŞE KUŞBURNU İKRAMI İLE  

24 BİN ŞİŞE BAĞLANTI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Ekim 2021  tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı adına Gümüşhane’de İBB tarafından yaptırılacak Bilim Sanat Merkezi Okulu'nun tanıtım töreninin ardından yaptığı esnaf ziyaretleri kapsamında Gümüşhane’nin tanıtımı için bütün devlet büyüklerini işyerinde ağırlayan Ersin Gür’ü de ziyaret etmişti.

Ersin Gür ziyaret sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kuşburnu suyu ikramında bulundu.

Kendisine ikram edilen kuşburnu suyunu içen ve kuşburnunun tadını harika olarak nitelendiren İmamoğlu, esnaf Ersin Gür’den Kuşburnu ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyarette kuşburnunun faydalarını teker teker İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na anlatan Ersin Gür, İBB’nin her ay 24 bin şişe kuşburnu suyu almasına da vesile oldu.

Ramazan aylarında çokça kullanılan “Gümüşhane Gudusu”nun tanıtımı için de çok çaba sarf eden Ersin Gür bu kez de “Gümüşhane Kuşburnusu”nun tanıtımına katkı sağlamış olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Rahmetli Gümüşhane Belediyesi eski Başkanı ve İBB İSTAÇ AŞ. Genel Müdürü Mustafa Canlı adına Gümüşhane’de İBB tarafından yapılacak olan Bilim Sanat Merkezi’nin tanıtım toplantısına gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu esnaf ziyaretleri esnasında işyerimizde ağırladık. Kendisine kuşburnu suyu ikram ettim. Kuşburnu suyunu içtikten sonra “bu ne güzel bir tat, ne güzel bir lezzettir” dedi. Ben de kendisine Kuşburnunun faydaları hakkında bilgiler aktırdım. Sayın İmamoğlu benim yaptığım sunumun ardından işyerimin kartını istedi. İstanbul’a döndüğümüzde arkadaşlarımızla bir görüşme yapıp, gerek misafirlerimize gerekse personelimize ikram etmek için kuşburnu suyu almak istediklerini söyledi. Beni de İstanbul’a gittiğimde mutlaka makamında beklediğini söyleyerek davet etti. Nasip olursa İstanbul’a gittiğimizde kendisini ziyaret edeceğim.” dedi.

Gür, “Daha sonra öğrendik ki Sayın İmamoğlu çok beğendiği kuşburnu suyunu İBB yemekhanelerinde ve sosyal tesislerinde bu ürünlerin kullanılması için talimat vermiş. Başkan İmamoğlu’nun İBB yetkilerine verdiği talimat üzerine Gümüşsu’dan numune talep edilmiş ve görüşmelere başlanmış. Gümüşsu ürünlerinin İBB rafları süslemesi için yetkililer tarafından fiyat çalışması yapılmaya başlandığını öğrendim. Yapılan anlaşma resmiyet kazanırsa Gümüşsu fabrikası tarafından İBB’ye aylık 24 bin şişe ürün gönderecek. Bu ticarete ve Gümüşhanemizin tanıtımına katkı sağlamamış olmaktan son derece mutluyum. Zaten Sayın İmamoğlu’nu da iş yerimde ağırlarken ki düşüncemizde kendi reklamımızdan ziyade Gümüşhanemizin reklamı idi. Bunu da başarmış olmamın mutluluğunu yaşıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından İstanbul’a dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisine bir paket hazırlatarak gönderdiğini ve gelen paketten kitapların çıktığını belirten Gür, “Sayın İmamoğlu İstanbul’a gittikten sonra bizleri hafızasından çıkarmamış olmalı ki hemen bana bir kargo ile kitaplar gönderdi. Kendisine teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim