• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 16 °C

Bir Oyuncak Da Sen Gönder

10.02.2020 10:49
Bir Oyuncak Da Sen Gönder
Gümüşhane Yankı Kumpanya tiyatro grubu Elazığ depreminden sonra çadırlarda yaşayan çocukların yüzünü güldürmek için 15 Şubat’ta bölgeye giderek oyunlar sahneleyecek, çocuklara oyuncak hediye edecek.

Gümüşhane Yankı Kumpanya tiyatro grubu Elazığ depreminden sonra çadırlarda yaşayan çocukların yüzünü güldürmek için 15 Şubat’ta bölgeye giderek oyunlar sahneleyecek, çocuklara oyuncak hediye edecek.

Gümüşhane’de 5 yıldır faaliyetlerde bulunan ve son dönemde ülke genelinde çok sayıda şehre turne yaparak adeta Gümüşhane’den sanat ihraç eden Yankı Kumpanya ekibi Elazığ depremine duyarsız kalmadı.

Elazığ Valiliği koordinasyonluğunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile iletişime geçen Yankı Kumpanya grubuna depremden olumsuz etkilenen çocuklara gösteri sahneleyebilmeleri için büyük bir çadır tahsis edildi.

Yankı Kumpanya kurucusu Mesut Budak, 15 Şubat Cumartesi günü Elazığ'da meydana gelen depremden dolayı çadırlarda yaşamak zorunda kalan çocukların yüzünü güldürmeye gideceklerini söyledi.

Çocuklara yönelik sergilenecek moral gösterisi için elleri boş gitmek istemediklerini ve onların yüzünü güldürmek ve yaşadıkları trajik olayı bir nebze olsun unutmalarını sağlamak için bir oyuncak kampanyası başlattıklarını kaydeden Budak, “Bizleri bekleyen binden fazla çocuğumuz var ve şu ana kadar ne yazık ki ancak 40-50 adet oyuncak toplayabildik. Tüm çocuklarımızın yüzünü güldürmek için daha fazla oyuncağa ihtiyacımız var. Bu konuda tüm halkımızın duyarlı olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Altın kalpli insanların şehri Gümüşhane’de yaşayan her bir bireyin kampanyalarına destek olmalarını isteyen Budak, “10 Şubat'a kadar getireceğiniz oyuncakları çocuklarımıza ileteceğiz. Projemize destek olmak isteyenler Atatürk Parkı karşısında şelalenin hemen bitişindeki Yankı Tasarım Evine oyuncakları getirebilir” ifadelerini kullandı.

Projeyle ilgili irtibat numarası şöyle: 0 537 980 63 63

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim