• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 14 °C

BEŞİR DERNEĞİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ALIŞVERİŞ KARTI

20.01.2021 10:54
BEŞİR DERNEĞİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ALIŞVERİŞ KARTI
Beşir Derneği Gümüşhane Şubesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi dağıtmak yerine alışveriş kartı vermeye başladı.

BEŞİR DERNEĞİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ALIŞVERİŞ KARTI

Beşir Derneği Gümüşhane Şubesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi dağıtmak yerine alışveriş kartı vermeye başladı.

Derneğin Gümüşhane temsilcisi Zekeriya Kurt, bir süredir ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisindeki malzemeleri sabit olan koli yardımı yerine ihtiyaç sahibinin istediklerini alabilmesi için market kartı verdiklerini söyledi.

Gümüşhane’de ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardım yapıldığını, ihtiyaç sahiplerine dağıtılan hediye kartları ile ailelerin aylık ihtiyaçlarını A-101 marketlerinden karşılayabildiklerini kaydeden Kurt, “Beşir, "müjdeyi getiren, müjdeleyici" demektir. Müjdeleyici olmak, sosyal adâlete ve kardeşliğe destek olurken, yapılan hizmetlerin nimet olduğunun farkında olmayı gerektirir. Faaliyete geçirdiğimiz çalışmalar ve projeler ile gece gündüz başta ülkemiz ve kendi insanımızın hizmetini görürken aynı zamanda dünyanın her yerinde insanlığa yardım etme gayreti içerisindeyiz. Nerede mahzûn ve mahcûp bir gönül var ise orada onlarla olmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yurt içi ve yurt dışında gıda, giyim, barınma, eğitim, temizlik, doğal âfet ve sosyal-kültürel yardım faaliyetleri gerçekleştiren derneklerinin onlarca ülkede mahzûn gönüllere hizmet etme derdi ile çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Kurt, insani yardım çalışmalarının kıymetini ve insanlık üzerindeki pozitif etkisini bilen bir organizasyon yapısı ile çalıştıklarını ve yardımı ulaştırırken insanlık şerefini göz önünde tuttuklarını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim