• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Gümüşhane : 17 °C
  • Trabzon : 15 °C

BEM-BİR- SEN SEÇİMLERİ İÇİN DEMİR’DEN USLU'YA DESTEK AÇIKLAMASI

17.01.2023 13:06
BEM-BİR- SEN SEÇİMLERİ İÇİN DEMİR’DEN USLU'YA DESTEK AÇIKLAMASI
Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Gümüşhane İl Başkanı Derviş Demir, yapılacak olan Bem - Bir Sen 7. olağan genel kurulunda şube ve il başkanları olarak Genel Başkan Levent Uslu’nun yanında olacaklarını ve destekçisi ve

BEM-BİR- SEN SEÇİMLERİ İÇİN DEMİR’DEN USLU'YA DESTEK AÇIKLAMASI

Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Gümüşhane İl Başkanı Derviş Demir, yapılacak olan Bem - Bir Sen 7. olağan genel kurulunda şube ve il başkanları olarak Genel Başkan Levent Uslu’nun yanında olacaklarını ve destekçisi vereceklerini açıkladı.

Gümüşhane BEM-BİR-SEN İl Başkanlığı olarak Şubat ayında yapılacak olan 7. Olağan Genel Kurul seçimlerinde Genel Başkan Levent Uslu ve ekibini destekleme kararını aldıklarını tüm teşkilatları ve kamuoyuna deklare eden Başkan Demir, yaptığı açıklamada BEM-BİR-SEN 7. Olağan Genel Kurulu öncesi Gümüşhane, Samsun, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Sinop, Bayburt, Tokat, Çorum ve Amasya şube ve il başkanlıkları olarak ortak karar aldıklarını söyledi.

Genel Başkan Levent Uslu’nun yanında olduklarını ifade eden Demir, “Genel Başkanımız Levent Uslu liderliğinde mevcut konjonktürel duruma rağmen sürekli büyüyen dahili ve harici saldırılara rağmen devamlı olarak gelişen yerel yönetim memurlarına tarihi kazanımlar sağlayan BEM-BİR-SEN, Allah’ın izni ile teşkilatımızın destek ve duası ile yine Genel Başkan Levent Uslu liderliğinde gücüne güç katarak ilerlemeye devam edecektir. Saklı kapılar ardında tuzaklar kuran örgütlü güruh ve aveneleri buna mani olamayacaktır” dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim