• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • Gümüşhane : 5 °C
  • Trabzon : 15 °C

Belediyeden Kar Mesaisi

16.02.2020 12:02
Belediyeden Kar Mesaisi
Gümüşhane’de kar yağışının durmasının ardından Gümüşhane Belediyesine bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarına hız verdi.

Gümüşhane’de kar yağışının durmasının ardından Gümüşhane Belediyesine bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarına hız verdi.

Yağışın ardından çeşitli noktalarda kar temizliği ve yol açma çalışması gerçekleştiren ekiplerin bir kısmı da buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte vatandaşların kar yağışından en az şekilde etkilenmesi için yoğun bir mesai harcayan karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını yerinde takip etti. 

Çalışmalar sürerken açıklamalarda bulunan Başkan Çimen, kar yağışının günlük hayatı en az şekilde etkilemesi için tüm ekiplerle sahada olduklarını belirterek, “Şehrimizde dört gündür yoğun bir kar yağışı hakim. Bizler de Gümüşhane Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahadayız. Kar yağışı başladığı saatlerden itibaren alarma geçtik ve vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Zaman mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kar yağışı öncesi ekiplerimizi yapacakları konusunda hazırladık. Kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz tuzlama ve kar temizleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürmektedir. Bugün ise ana caddelerdeki karlar iş makinelerimizle temizleniyor” diye konuştu. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim