• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 22 °C
  • Trabzon : 15 °C

BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

15.04.2024 12:27
BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI
Gümüşhane’de 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından yeniden şekillenen Gümüşhane Belediye Meclisi ilk toplantısını yeni Belediye Başkanı Vedat Soner Başer başkanlığında gerçekleştirdi.

BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Gümüşhane’de 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından yeniden şekillenen Gümüşhane Belediye Meclisi ilk toplantısını yeni Belediye Başkanı Vedat Soner Başer başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclis Başkan vekilliği Encümen ve Komisyon üye seçimlerinin yapıldığı toplantıya MHP grup Başkanlığını Abdullah Çimen AK Parti Grup Başkanlığını ise Özcan Ulutaş yaptı.

“İttifakın ilkelerine bağlıyız”

Gümüşhane Belediyesi Meclis Başkan Vekili olarak Hamza Bayrak’ın seçildiği Nisan ayı toplantısında açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, “Milli irade tecelli etmesi sonucunda Gümüşhane hizmet etmek için göreve seçildik. Seçim sonrası şehrimizde herhangi bir olumsuz davranışların yaşanmasına mahal vermeden Cumhur İttifakının ilkelerine bağlı bir şekilde hizmet çalışmalara başladık” dedi

“Birlik içiresinde güzel hizmetler yapacağız”

Seçimin geride kaldığını, birlik ve beraberlik içeresinde memlekete hizmet için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Başer, “Artık seçim geride kaldı, hizmet dönemi başladı. Bizler Allah’a şükürler olsun ki hepimiz birer Cumhur İttifakının üyesi olarak meclis sıralarında yerlerimizi aldık. İnşallah hep beraber şehrimize güzel hizmetler yapacağız, sizlerle bu hizmetleri yürüteceğiz. Hiçbir kimseye, hiçbir kesime karşı ne bir önyargımız var nede onların güdümünde olacağız. Tamamen milletin emrinde olacak, kalkınma noktasında çalışmalar yürüteceğiz” diye konuştu.

“Tek yürek tek vücut olmamız lazım”

Yeni meclisten beklentilerini de açıklayan Başkan Başer, “Benim sizlerden ricam, halkımıza hizmet etme konusunda duygularımızı bir kenara bırakmanız. Yani meclis olarak hep birlikte doğru olanda, hizmette el birliğiyle hareket etmemiz gerekiyor. Tek yürek, tek vücut olmamız lazım. Bizler 5 yıl inşallah Allah ömür verirse, sizlerle beraber bu görevi yürüteceğiz. Dolayısıyla birtakım duygularımızdan arınmamız gerekiyor. Hepimizin yakasında şu andan itibaren parti rozeti değil, Türk bayrağı var. Parti rozetini bizler seçim akşamı çıkarttık. Buna istinaden Cumhur ittifakının hizmet etme hassasiyetini Gümüşhane’de göstereceğiz. Bizler burada doğru, düzgün işler yaptığımızda hep şehrimiz hem de partilerimiz kazanacak. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan omuz omuza, sırt sırta verdiler, ülkemizi güvenli limana getirme noktasında gayret gösteriyorlar. Onlara yük olmak için değil yüklerindeki yükü azaltmak için çalışacağız. Asla ve asla o iki lidere yük getirecek bir işlem ve icraatın içinde olmayacağız. Birliğimiz ve beraberliğimizle Gümüşhane’den Türkiye’ye güzel mesajlar vereceğiz. Birliğimiz daim olacak. Meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in konuşmasının ardından encümen ve komisyon üye seçimine geçildiği toplantıda MHP grubunda Orhan Mazman, Abdullah Çimen, şevki Aşkın, Hamza Bayrak, Mustafa Köprülü, Recep Gök, Hamza Karabulut. Hatice Işık Gürçınar, Ömer Çoşkun, AK Parti grubunda ise Özcan Ulutaş, Alper Celil Varan, Fazıl Ceylan, Murat Araz, Merve Kullukçu Köprülü ve Kemal Dabağ yer aldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim