• BIST 9918.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 20 °C

Belediye ile Belediye-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

24.04.2015 14:31
Belediye ile Belediye-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Gümüşhane Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında Belediye’de çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine, Mali Hizmetler Müdürü Kubilay Bozalan, Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk ve Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanltürk katıldı.

Başkan Çimen, toplu iş sözleşmesinin tüm işçilere hayırlı olmasını dileyerek, “Çalışanlarımızın emeğinin karşılığını vermek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İmzaladığımız toplu sözleşmenin ilk olarak işçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum. Memurumuzla, işçimizle ve tüm personelimizle huzurlu bir ortamda halkımıza daha fazla hizmet üreterek faydalı olma çabasındayız. Her personelimiz bizim için kıymetlidir. Çalışanlarımızın emeği, alın teri bizim için kutsaldır. Emeklerinin karşılığını da hakkaniyetle ve zamanında verilmesi gerekiyor. Tekrar toplu iş sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Şanltürk ise, Gümüşhane Belediyesi’nde imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle elde edilen artışın bölgede en iyi oran olduğunu kaydederek, “Yaptığımız toplu sözleşmeyle Gümüşhane Belediyesi’nde işçilerimizin iş barışı ve huzurunu sağlama adına bize göre en iyi rakamlara ulaştığımızı söyleyebilirim. Bunun gururu ve sevinci içindeyiz. Bu anlamda Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e bizlere karşı göstermiş olduğu mütevazi tavırları,  güler yüzü ve işçi kardeşlerimize vermiş olduğu değerden ötürü teşekkür ediyoruz. Diğer yandan bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Mali Hizmetler Müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim