• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 25 °C

BEDRİ AĞAÇ’A CEVAP METE KAYA’DAN GELDİ

09.11.2023 12:24
BEDRİ AĞAÇ’A CEVAP METE KAYA’DAN GELDİ
CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç’ın, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük için yaptığı eleştirilere MHP Gümüşhane İl başkanı Mete Kaya yazılı cevap verdi.

BEDRİ AĞAÇ’A CEVAP METE KAYA’DAN GELDİ

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç’ın, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük için yaptığı eleştirilere MHP Gümüşhane İl başkanı Mete Kaya yazılı cevap verdi.

MHP İl başkanı Kaya’nın yazılı basın açıklaması şöyledir:

“Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyin dediği gibi; Selahattin Demirtaş teröristtir, Osman Kavala soroscudur.

CHP İl Başkanı siyasi tutarsızlıklarını göz ardı edip ve hatta kendi söylediklerine kendisi bile inanmadığı gibi, Türk demokrasisine ve Gümüşhane siyasetine bir şey kazandırmayacağı yapmış olduğu açıklama ile ortaya koymuştur.

Gümüşhane adına hiçbir şey katkı koymayacağı gibi, bilakis çok şey kaybettirecektir. Bunun en canlı ve gerçekçi şahidi yakın geçmişimizdir.

Milletin taleplerini yine milletin değerleriyle örtüştürerek somut politikalar üretmek her siyasi kurumunun ve her siyasi partinin temel görevidir.

Bu hususta hızla değişen dünya ve Türkiye şartlarına ayak uydurabilecek, kadrolar hazırlanması çok önemlidir, yıllarca Gümüşhane’mizde sıradan ve pasif bir siyasi figür olarak il başkanlığı görevi, Belediye başkan adaylığı, Millet ittifakında ikinci sıra milletvekilliği adaylığı yapmış birisi olarak partinizde sizin dediğiniz gibi “çapı, vizyonu bilgisi, birikimi, eğitimi” yetecek kimse olmadığından mı bütün taşların altından siz çıkıyorsunuz.

Kongreden önce desteğini ilan ettiğin ve 13 yıldır da ardından yürüdüğün Genel Başkanının gittiği yol yanlış ise sen il başkanı olarak tahkiyemi yapıyordun.

Gümüşhane halkının yüksek teveccühleri ile seçtiği ve İlimizi temsilen Gazi meclise gönderdiği Milletvekilimiz Musa KÜÇÜK beye karşı siyasi ahlak ve nezaket kurallarını aşarak saldırman yeni seçilen Genel Başkanınıza şirin gözükme çabası mıdır?

Hafızalarımızda tazeliğini halen koruyan Genel başkanlık seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu “sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım'” demesi bu hançerlerin bir tanesinin de Gümüşhane CHP İl Başkanı Bedri Ağaç’ın tarafından saplandığı ortaya çıkmıştır.

Yerel basına verdiği mülakatta CHP il başkanı hem Kılıçdaroğlu’nun hem de Özgür Özel’in Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ’ya selam gönderiyorum sözlerini” kongre divanında otururken duymadım demesi siyaset yaptığını zanneden birisi adına vahim bir durumdur.

Acaba o arada elindeki hançeri nereye saplayacağının hesabını mı yapıyordun.

 Bu hususu CHP’ye gönül vermiş tüm seçmenlerinin ve Gümüşhane halkının takdirlerine bırakıyorum.

HDP, meşru bir organ değil, terör örgütü PKK’nın mazbata almış maskeli halidir.

Yıllarca şerefli Türk ordusunun ekmeğini yemiş Atatürk’ün partisinde sözde siyaset yaptığını zanneden zatın Türk ve Türkiye düşmanı Teröristlere selam gönderilmesini eleştiren milletvekilimize ağır saldırılarda bulunmasını hayretle karşılıyorum.

Terörist niyetlere müsamahalı ve muhabbetle bakan ve terörist seviciliği yapan CHP il başkanı Bedri Ağaç’ın savrulduğu siyasi çizgiyi halkın takdirine bırakıyorum.

Gümüşhane halkı sizlere geçmişte olduğu gibi hak ettiğiniz cevabı sandıkta bir kez daha vereceğine yürekten inanıyorum

Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki;  HDP’yi ve Selahattin Demirtaş’ı siyasi ve meşru organ görmek demek, PKK’yı muhatap almak demektir.

Ama onların unuttukları bir başka gerçek daha var. Türk Milliyetçileri tıpkı ülkemize dost olanlar gibi, kendisine dost olanları da çok iyi tanır. Ülkeleri için hayatlarını bile seve seve feda etmesini bilenlerin, milli duyguları tartışmalı olanlardan ders almaya ihtiyacı yoktur. Hele, vatan ve millet sevgilerini ispat etmek zorunda olanların partimize vereceği bir akıl, aktaracağı bir tecrübe ise hiç yoktur. Çünkü onlar, öncelikle kendilerini tarih ve millet huzurunda temize çıkarmak zorundadırlar.

Biliniz ki, bu kritik dönemde Türk milliyetçilerinin yaptığı ve yapacağı bütün hizmetler, gelecek nesiller tarafından hayırla yâd edilecektir.

Türk milliyetçilerinin, Ülkücülerin sözlerinin eri olduğuna bugüne kadar şâhitlik etmiş olan tarih, inşallah yarınlarda da en büyük şâhidimiz olacaktır.

Millete hizmet etme noktasında biz işimize bakıyoruz var gücümüzle Gümüşhane halkı için çalışıyoruz asıl sen işine bak terör seviciliği yapmaya devam et , bu konuda CHP zihniyeti ve Bedri Ağaç’tan alacağımız hiçbir ders yoktur.

Türkiye’nin en büyük sorunu Türk ve Türkiye düşmanlarıyla aynı gölgede duran bu muhalefet anlayışıdır.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim