• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 16 °C

BAYRAM CANLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

22.11.2022 14:05
BAYRAM CANLI,  ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İYİ Parti Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı Bayram Canlı, 26 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek Merkez İlçe kongresinde aday olduğunu açıkladı.

BAYRAM CANLI,  ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı Bayram Canlı, 26 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek Merkez İlçe kongresinde aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti’nin genelde ve yerelde iktidarına katkı sunmak amacıyla Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu ifade eden Canlı, “Partimizin, önümüzdeki genel seçimlerde ve hemen akabinde yaşanacak yerel seçimlerde birinci parti olması için çalışıyoruz. Genel Başkanımızın kararı ile ülke genelinde olağan kongre süreci başlatıldı. Bu da seçimlere en iyi ve en güçlü yönetimler ile gideceğimiz anlamına geliyor. Seçimlerde birinci parti olabilmemiz için güçlü bir yönetime ve güçlü bir ekibe ihtiyaç olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Bu yüzden; Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla, demokratik ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile İYİ Partimizin genelde ve yerelde iktidarına katkı sunmak amacıyla Merkez İlçe Başkanlığına adayım” dedi.

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, ekonomik sıkıntıların tavan yaptığını kaydeden Canlı, “Vatandaşın alım gücü açlık sınırının altına düştü. Esnafımız, dar gelirli vatandaşlarımız ve çalışanlarımız her geçen gün fakirleşiyor. Mevcut iktidar ülke yönetimini devraldığı günden bugüne enflasyon aldı başını gidiyor. Doğruluğu tartışılan resmi rakamlar bile kabul edilemez boyutlarda. Mevcut iktidar ve yorulmuş kadroları artık yeni fikir ve çözüm üretemez hale gelmiştir” diye konuştu.

Türkiye’nin umudunun İYİ Parti ve kadroları olduğunu savunan Canlı, “Cumhuriyetimizin 100.yılında yapılacak seçimlerde Türkiye’nin tek umudu İYİ Parti ve değerli kadrolarıdır. Bende şahsım ve ekibimle, ülkemizi aydınlık günlere taşıyacak bu seçimlerde İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olarak katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim