• BIST 8860.44
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

BAŞKANI ÖZDEMİR, TORUL FUTBOL AKADEMİSİ ANTRENMANINA KATILDI

13.06.2024 12:27
BAŞKANI ÖZDEMİR, TORUL FUTBOL AKADEMİSİ ANTRENMANINA KATILDI
Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Torul Futbol Akademisi'nin antrenmanına katılarak sporcularla bir araya geldi. Bu sezonu başarıyla tamamlayan genç futbolculara emekleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Özdemir, katılım belgelerini Kürtün eski

BAŞKANI ÖZDEMİR, TORUL FUTBOL AKADEMİSİ ANTRENMANINA KATILDI

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Torul Futbol Akademisi'nin antrenmanına katılarak sporcularla bir araya geldi. Bu sezonu başarıyla tamamlayan genç futbolculara emekleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Özdemir, katılım belgelerini Kürtün eski Belediye Başkanı Enver Şen'in de katılımıyla takdim etti.

Genç Futbolculara Büyük Teşekkür

Başkan Özdemir, “Bugün Torul Futbol Akademimizin antrenmanına konuk olduk. Bu sezonu başarıyla tamamlayan yavrularımıza emekleri dolayısıyla teşekkür ederek katılım belgelerini Kürtün eski Belediye Başkanımız Sayın Enver Şen'in de katılımıyla verdik. Gümüşhane'de bu sezon 2. sırada olmayı garantileyen ve özveriyle sezonu tamamlayan evlatlarımızın her birini tebrik ediyorum,” dedi.

Antrenörlere Teşekkür

Başkan Özdemir, genç futbolcuların başarılarında büyük pay sahibi olan antrenörlere de özel teşekkürlerini iletti. “Her türlü fedakarlıkla kendilerine yol gösteren ve başarılı olmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapan antrenörlerimiz Hasan Hüseyin Boşnak, Halil İbrahim Akman ve Emirhan Aksoy'a teşekkür ediyorum,” diyerek antrenörlerin gayret ve çabalarının altını çizdi.

Yaz Dönemi Antrenmanları

Torul Futbol Akademisi, yaz boyunca da antrenmanlarına devam edecek. Başkan Özdemir, bu konuyla ilgili olarak, “Yaz boyunca Torul Futbol Akademimiz de yavrularımızın antrenmanları devam edecek. Bizler de gençlerimizin yanında olmaya, onları sporla buluşturmaya devam edeceğiz,” açıklamasında bulundu.

Genç Sporculara Destek Sürecek

Torul Belediyesi, gençlerin sporla buluşmasını ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini desteklemeye devam ediyor. Belediye, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerini göz önünde bulundurarak, bu tür etkinliklere ve spor akademilerine desteğini sürdürecek.

Toplumdan Gelen Tepkiler

Genç sporcular ve aileleri, Belediye Başkanı Özdemir’in ziyaretinden ve desteklerinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sporcular, Başkan Özdemir’e ve antrenörlerine teşekkür ederek, başarılarını daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Haber: Ebuzer YAPAR

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim