• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 25 °C

BAŞKANI BAŞER, ENGELLİLER HAFTASI'NI KUTLADI

15.05.2024 12:21
BAŞKANI BAŞER, ENGELLİLER HAFTASI'NI KUTLADI
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başer, engelli bireylerin topluma katkılarını ve yaşadıkları zorlukları önemseyerek, onların haklarına ve yaşa

BAŞKANI BAŞER, ENGELLİLER HAFTASI'NI KUTLADI

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başer, engelli bireylerin topluma katkılarını ve yaşadıkları zorlukları önemseyerek, onların haklarına ve yaşamlarına daha fazla dikkat çekilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Başer mesajında, engelli bireylerin hayatın her alanında varlıklarını sürdürdüğünü belirterek, "Özel gereksinimli kardeşlerimiz, toplumumuzun vazgeçilmez bir parçasıdır. Onların yaşadığı zorlukları anlamak ve onlara destek olmak, hepimizin sorumluluğudur. Engelsiz bir dünya için, özel gereksinimli bireylerin haklarına saygı göstermeli ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için çaba göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Başer, Engelliler Haftası'nı kutlayarak, engelli bireylerin topluma entegrasyonu ve yaşam standartlarının yükseltilmesi adına yapılan çalışmalara destek verilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak için belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim