• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

BAŞKAN ÖZEL MAZBATAYI ALDI

08.04.2019 15:13
BAŞKAN ÖZEL MAZBATAYI ALDI
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde 31 Mart günü yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde MHP'den Şiran Belediye Başkanı seçilen Mutlu Özel mazbatasını alarak görevine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, İl genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldılar. Başkan Özel, mazbatasını aldıktan sonra çıkışta kendisini bekleyen kalabalık grupla hatıra fotoğrafı çekildi.

Şiran Belediye Başkanı Özel ve beraberindekiler mazbatalarını aldıktan sonra ilk resmi ziyaretlerini Şiran Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi’ye gerçekleştirdi. Şiran Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi ise Başkan Özel ve beraberindekilere yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ardından Belediye binasına geçerek kapıda kurban kestiren Başkan Özel, burada yaptığı konuşmada “İnsanın ömründe yaşayabileceği en yüce duygulardan biri doğduğu ve aşık olduğu topraklarda ölebilmeyi rabbinden dilediği memleketine, hizmetkar olabilme talihine ulaşmasıdır. Bizim gönlümüze bu sevdayı düşüren rabbimize sonsuz şükürler olsun” dedi.

Ne Bu Sevdadan Geçeceğiz Nede Leke Sürdüreceğiz

Vatanı candan aziz bilmiş bir milletin evlatları olduklarını kaydeden Özel, “Bugünden sonra ne bu sevdadan vaz geçecek nede leke sürdüreceğiz. Çünkü biz vatanı candan aziz bilmiş bir milletin evlatlarıyız. İman ile çıktığımız bu yolda maksadımız Şiran için elimizi taşın altına koyarak canımızı Şiran’a ve insanımıza hizmetkâr kılmaktır. Bundan öte hesabımız gayri olmadı olmayacaktır. Yapılan hizmetleri görmezden gelmedik. Taktir ettik, teşekkür ettik. Eksikler söylerken başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol düsturunu muhafaza eyledik. Karalayan polemik içiren cümleler kullanmaktan azami haysiyetle kaçındık” diye konuştu.

Şiran’ı Sizlerle Birlikte İstişare Ederek Yöneteceğiz

Vatandaşların kendilerine verdiği 5 yıllık görev süresi içerisinde projeleri bitirmeye çalışacaklarını dile getiren Özel, “Bu projelerle ilgili iş adamlarımızdan, vekillerimizden ve bürokratlarımızdan gerekli desteği sağlayacağız. Şiran’ı sizlerle birlikte istişare ederek, en doğru kararları alarak yöneteceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda gece gündüz demeden çalışacağız. Sizlerin şahsıma gösterdiği teveccühe layık olacağım. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde şahsıma ve partime oy veren vermeyen tüm hemşerilerimin belediye başkanı olacağım. Halka hizmet hakka hizmet anlayışı, çalışmalarımızın her aşamasında bize yol gösterecektir” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilmesi ve dua edilmesiyle Başkan Özel, makamına çıkarak yeni görevine başladı.

Haber: Murat Tuğ

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim