• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 25 °C

BAŞKAN KARA, KUM OCAĞI TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

16.05.2024 12:29
BAŞKAN KARA, KUM OCAĞI TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, uzun yıllardır kapalı olan ve yakın zamanda yeniden faaliyete başlayan belediye bünyesindeki kum ocağı tesislerinde incelemelerde bulundu.

BAŞKAN KARA, KUM OCAĞI TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, uzun yıllardır kapalı olan ve yakın zamanda yeniden faaliyete başlayan belediye bünyesindeki kum ocağı tesislerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Kara, tesisin yeniden açılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Belediyemize kaynak üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz," dedi.

Ekonomik Katkı Vurgusu

Başkan Kara, kum ocağı tesislerinin yeniden faaliyete geçirilmesiyle birlikte belediyenin gelir kaynaklarını çeşitlendirmeyi ve artırmayı hedeflediklerini belirtti.

"Uzun yıllardır kapalı olan bu tesisin yeniden faaliyete geçmesi, hem belediyemiz hem de Şiran halkı için büyük bir kazanç olacak," diyen Kara, bu adımın ilçenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Altyapı ve Kaynak Yönetimi

Başkan Kara, belediye olarak altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Kum ocağı tesisinin yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte, ilçedeki inşaat ve altyapı projelerine de önemli bir kaynak sağlanacağını ifade eden Kara, "Belediyemizin kendi kaynaklarını kullanarak gerçekleştirdiği bu projelerle, dışa bağımlılığımızı azaltacağız ve maliyetleri düşüreceğiz," dedi.

Gelecek Projeler ve Hedefler

Başkan Kara, Şiran Belediyesi olarak sadece mevcut projelerle sınırlı kalmayacaklarını ve geleceğe yönelik yeni projeler üzerinde de çalıştıklarını söyledi. Başkan Kara "Belediyemizin ve ilçemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz. Kum ocağı tesisimiz de bu çalışmalarımızın önemli bir parçası," dedi.

 Kara, gelecekte hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da ipuçları vererek, ilçenin her alanda daha da gelişmesi için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. "Şiran'ı daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü bir ilçe haline getirmek için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Halktan Destek ve İş Birliği Çağrısı

Başkan Kara, Şiran halkına da seslenerek, belediyenin çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür etti ve bu desteklerin devam etmesini istedi. "Halkımızın desteği ve iş birliği ile daha büyük projelere imza atacağız. Birlikte çalışarak, Şiran'ı hak ettiği konuma getireceğiz," dedi. Haber: Ebuzer YAPAR

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim