• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 16 °C
  • Trabzon : 16 °C

BAŞKAN KARA HIZLI BAŞLADI

08.04.2024 12:12
BAŞKAN KARA HIZLI BAŞLADI
Gümüşhane’de 38 yaşında 19 bin 346 kişinin yaşadığı Şiran ilçesine Belediye Başkanı seçilen Abdulbaki Kara, mazbatasını aldıktan sonra hızlı bir şekilde sahaya indi.

BAŞKAN KARA HIZLI BAŞLADI

Gümüşhane’de 38 yaşında 19 bin 346 kişinin yaşadığı Şiran ilçesine Belediye Başkanı seçilen Abdulbaki Kara, mazbatasını aldıktan sonra hızlı bir şekilde sahaya indi.

AK Parti’den aday adayı olan fakat gösterilmedikten sonra vatandaşların yoğun ısrarı üzerine Demokrat Parti’den aday olarak Belediye Başkanlığı için yarışan 10 isim arasından yaklaşık yüzde 40 oy alarak başkan seçilen ve Gümüşhane’nin en genç belediye başkanı olan Kara, hızlı başladı.

İlçe merkezinde kurulu 24 sandıkta toplam 6 bin 821 seçmenin bulunduğu Şiran'da geçerli 4 bin 699 oyun bin 745'ini alan Kara, Demokrat Parti’nin 31 Mart seçimlerinde Türkiye’de kazandığı 2 Belediye Başkanından birisi olmuştu.

Mazbatasını alıp Belediye Başkanı Mutlu Özel'le devir-teslim yaptıktan sonra yeni Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan'ı makamında ziyaret eden Kara, ardından ilçe merkezinde kurulan Perşembe pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Hemen ardından Belediye personeliyle bir araya gelerek ilk toplantısını yaparak Şiranımız için hep birlikte gayretli ve disiplinli bir çalışma ile Şiran'a hizmet etmek için tüm gücümüzle koşturacağız mesajı veren Kara, bugün ise İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılarak ilçenin sorunlarıyla ilgili bölge müdürlerine bilgi verdi, destek talep etti.

Bugün akşam idrak edilen Kadir Gecesinde de Şiran Merkez Camiinde namaz çıkışı vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunan Başkan Kara, ardından İtfaiye ekiplerinin cadde ve sokak temizleme çalışmalarına katıldı.

Göreve geldiğimizde saate bakmadan çalışmaya başlayacağız çünkü Şiran'ın kaybedecek vakti yok demiştik sözünü hatırlatarak İtfaiye ekipleriyle birlikte temizlik yapan Başkan Kara, Şiran'ın cadde ve sokaklarını temizleme çalışmalarını sürdüren itfaiye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyip ekiplere tatlı ikramında bulundu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim