• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • Gümüşhane : 3 °C
  • Trabzon : 10 °C

BAŞKAN HIZ KESMİYOR

01.08.2017 10:28
BAŞKAN HIZ KESMİYOR
Gümüşhane turunun birinci bölümünü geçtiğimiz hafta tamamlayan GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın bu kez yerel yönetimler ve yerel basınla bir araya gelecek. Yalçın, Çarşamba günü (yarın) Gümüşhane’ye gelecek.

Gümüşhane turunun birinci bölümünü geçtiğimiz hafta tamamlayan GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın bu kez yerel yönetimler ve yerel basınla bir araya gelecek. Yalçın,  Çarşamba günü (yarın) Gümüşhane’ye gelecek.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

GÜSİAD Başkanı Yalçın, ilk tur temas ve ziyaretlerin süre darlığı nedeniyle Valilik, Belediye Başkanlığı, GTSO ve Rektörlük olarak planlandığını belirtirken ikinci tur temas ve ziyaretlerin yerel yöneticiler ve yerel basın ayağında olacağını kaydetti.

HER GÖRÜŞE AÇIĞIZ

Başkan Yalçın, yöneticiler ve yerel gündemden gelecek tüm telkin ve eleştirilerin dernek adına önemli bir konumda bulunduğuna dikkat çekerken, “Her görüşe açığız, kimseyi ötekileştirmeden her türlü yararlı ve yapıcı fikir alışverişini değerlendiririz” dedi.

YALÇIN: “GÜSİAD DAHA DA BÜYÜYECEK”

Gümüşhane temsilciliği başta olmak üzere derneğin bazı atılım ve istişarelerde bulunmak üzere ilerleyen dönemde mesafe kat edeceğini belirten Yalçın, ‘Öncelikli olarak bundan sonraki süreçte Gümüşhane’de temsilciliğimiz var. Bir tane daha sonra kurulabilinecek temsilciliklerimiz olabilir. Temsilciliklerimizin göstereceği performanslar ve çalışma azmi bizi bir hayli teşvik edecektir ve hızlandıracaktır. GÜSİAD daha da güçlü bir şekilde iş dünyasında yerini alacaktır” dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞHANEYİ ABLUKAYA ALACAK

GÜSİAD Başkanı Yalçın, “Gümüşhane İstanbul arasında tabiri caizse mekik dokumak istiyoruz Her iki şehri adeta tek gündemle birleştirmek, yılda en az dört ziyaretin karşılıklı olarak gerçekleşmesini sağlayacağız. Üç ziyareti biz bir tanesini Gümüşhane ileri gelenleri olmak üzere karşılıklı olarak gerçekleşmesini ümit etmekteyiz” açıklamasında bulundu.

DOKİŞ -  5 G PROJELERİ

Yalçın, AR - GE ve derneğin çalışma potansiyeline uygun ses getirecek projeleri geçtiğimiz Ramazan ayı içerisinde Dedeman Otel’de yapılan iftar programında açıklandığını hatırlatan Yalçın, bu projelerin ivedilikle yaşama geçirilmesi için girişimlerde de bulunacağını, Karadeniz Bölgesini kapsayacak olan DOKİŞ projesi başta olmak üzere 5-G projesinin ise bölgede ses getirecek çalışmalar arasında yer alacağını sözlerine ekledi.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim