• BIST 9524.59
  • Altın 2489.438
  • Dolar 32.5583
  • Euro 34.6329
  • Gümüşhane : 9 °C
  • Trabzon : 16 °C

BAŞKAN ÇİMEN’DEN ÜÇÜZLERE ZİYARET

11.02.2021 10:41
BAŞKAN ÇİMEN’DEN ÜÇÜZLERE ZİYARET
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kürtün ilçesinde Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerinin verildiği üçüzleri doğum günlerinde ziyaret etti.

BAŞKAN ÇİMEN’DEN ÜÇÜZLERE ZİYARET

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kürtün ilçesinde Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerinin verildiği üçüzleri doğum günlerinde ziyaret etti.

Kürtün ilçe merkezinde yaşayan Tarık ve Gülüşan Şen çiftinin evine giden Başkan Çimen, 10 Şubat 2020 tarihinde dünyaya gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı Recep, Tayyip ve Erdoğan isimlerinin verildiği üçüzlerle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mümin Çakıcı ve AK Parti Kültün İlçe Başkanı Yücel Yusufoğlu ile birlikte Şen ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Çimen, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a üçüz yavrularımızın isimlerinin verilmesinden çok mutlu oldum. Cumhurbaşkanımıza şehrimizin çok ayrı bir sevgisi var. Buda onun bir göstergesidir. Allah hem Cumhurbaşkanımıza ve evlatlarımıza sağlıklı, uzun ömürler versin. Vatanımıza, milletimize hayırlı evlat olarak büyümeyi nasip etsin. Onlara sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ailemiz Cumhurbaşkanımızla tanışmak istiyor. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Baba Tarık Şen de, Başkan Çimen’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu kaydederek, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Eşimin de rızasıyla çocuklarımızın ismini Recep, Tayyip ve Erdoğan koyduk. O bir dünya lideri, Allah ondan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi külliyeye davet etmesini ve çocuklarımızla anı fotoğrafı çekilmesini çok istiyoruz. Belediye Başkanımıza da ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim