• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 11 °C
  • Trabzon : 20 °C

BAŞKAN ÇİMENDEN GTSO'YA ZİYARET

16.03.2018 11:46
BAŞKAN ÇİMENDEN GTSO'YA ZİYARET
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret ederek Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında kısaca bilgi verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın ve Parti Yönetimi ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Başkan Çimen, göreve başladıkları ilk andan itibaren şehre ve şehirde yaşayarak yaşadıkları topraklara gönül bağı ile bağlı olan insanlara hizmet etme heyecanını kaybetmeden çalıştıklarını söyledi.

“Bu Şehre Hizmet Etmek İçin Her Daim Bizlerin Yanında Oldunuz”

Gümüşhane’yi daha yaşanılır ve örnek bir şehir yapabilmek için tüm Belediye çalışanları ve yönetimiyle birlikte ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymaya çalıştıklarını kaydeden Çimen, GTSO’nun Gümüşhane’ye önemli hizmetler sunduğunu söyleyerek şehre ve kendilerine kattıkları değere teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Çimen, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren yaptığımız iyi hizmetlerde bizlere vermiş olduğu destek ve yapacağımız işlerde ise görüş alışverişinde bulunarak yanlışlarımızı düzeltmemiz için bizleri uyaran, her daim Gümüşhane’mize hizmet etmek için bizlerle birlikte mücadele eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay’a şehrimiz adına huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizi daha yaşanılır hale getirmek için istişare kültürüne her zaman önem verdik. Bu istişareler sayesinde de hayata geçirmeye başladığımız proje ve çalışmalarla şehrimiz her geçen gün değişmeye ve daha yaşanılır bir kent haline gelmeye başladı. İnşallah hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimiz tamamlandığında hep birlikte şehrimizi daha güzel ve örnek bir kent haline getirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

“Teşekkür Etmenin Bir Maliyeti Yok”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ise marifetin iltifata tabi olduğunu, yapılan güzel işleri de takdir etmenin bir erdem olduğunu söyledi. 

Güzel hizmetlerin devamlı olabilmesi için takdir edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Akçay, birlik, beraberlik ve koordinasyon içerisinde kısacası istişare ile yapılan her işin de daha fazla başarılı olacağını, toplumun önünde gitmenin her zaman meşakkatli bir süreç olduğunu belirten Başkan Akçay, “Toplum olarak bazen seçtiğimiz insanlara gerektiği kadar destek veremiyoruz. Eleştirmek ve yalnız bırakmaktansa seçtiğimiz insanların yanında durmalıyız. Yanlışı varsa müdahale edip uyaracağız, doğrusu varsa takdir edip daha iyi hizmetler sunması için destek olacağız. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak önyargılarımızla hareket edersek vebal altında kalmış oluruz. İlimizde güzel hizmetler yapıldığını bugün hepimiz görüyoruz. Şehirdeki değişimi hep birlikte yaşıyoruz. Tabi ki yapılan hizmetlerin daha da iyi olmasını istiyoruz. İstemenin sonu yok. Başkanımız ne kadar çalışırsa çalışsın. Biz kendisinden daha fazlasını isteyecek ve bekleyeceğiz. Ama burada şunu da unutmayacağız. Bu hizmetlerin daha çoğunu isterken güzel şeylere mutlaka teşekkür etmeliyiz ki bu hizmetleri yapanlar da daha özverili ve güzel çalışmalar yapabilsinler. Teşekkür etmenin bir maliyeti yok. Ben başkanımıza ve ekibine şehrimiz için yaptıkları bu güzel çalışmalar için teşekkür ederek bu güzel çalışmaların daha fazlasını yapabilmeleri içinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret kapsamında söz alan katılımcılar ise yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkındaki görüşlerini belirterek Başkan Ercan Çimen ve parti yöneticilerinden bilgi aldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim