• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Gümüşhane : 18 °C
  • Trabzon : 18 °C

BAŞKAN ÇİMEN’DEN ACİL YARDIM İSTEDİLER

30.09.2021 12:32
BAŞKAN ÇİMEN’DEN   ACİL YARDIM İSTEDİLER
Gümüşhane merkez Hacıemin Mahallesi Çitdüzü apartmanlarının duvar ve yol sorunu vatandaşları rahatsız ediyor.

BAŞKAN ÇİMEN’DEN

 ACİL YARDIM İSTEDİLER

Gümüşhane merkez Hacıemin Mahallesi Çitdüzü apartmanlarının duvar ve yol sorunu vatandaşları rahatsız ediyor.

Konu ile ilgili olarak gazetemizi ziyaret eden Hacıemin Mahallesi Muhtarı Hürriyet Yaşar Tarhan ve Çitdüzü blokları Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Koca, Başkan Ercan Çimen’in bölgedeki sorunlara el atıp kısa süre içinde bölgenin sorunlarının çözüleceğini umdukların söylediler.

Muhtar Yaşar Tarhan, Hacıemin Mahallesi’nin Gümüşhane’nin giriş kapısı olduğunu söyleyerek, “Gümüşhane’ye gelenler ilk kez benim mahallemden şehre giriyor. Mahallemizin alt yapı görseli ne kadar güvenilir ve güzel olursa bu Gümüşhane’nin güzelliği olacaktır. Bugüne kadar Gümüşhane’nin alt yapı hizmetlerinde büyük eserler bırakan Başkanımız Ercan Çimen’in Hacıemin Mahallesi’ndeki sosyal konut olarak bilinen 50 dairelik blokların acil sorunlarını da bir an önce çözmesini bekliyoruz. Şu anda bu bölgede acil olarak yıkılan duvarların yapılması gerekiyor.  Yıkık duvar ve yıkıktan dolayı kökleri açığa çıkmış olan dev ağaçlar özellikle çocuklar için büyük tehlike saçıyor. Her an çocuklar duvar kalıntılarının altında kalabilirler. Ayrıca duvar yapımından sonra blokların önünden geçen asfaltın da yenilenmesi lazım” dedi.

Çitdüzü blokları Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Koca  ise, “Biz Başkanımız Ercan Çimen’ı hem  çok seviyoruz, hem de takdir ediyoruz.  Ben Çitdüzü bloklarında yöneticilik yapıyorum. Yaklaşık 30 yıldır bu apartmanlarda oturuyorum. Muhtarımın da dediği gibi şu anda yıkılan duvarların ve bu duvarlarla beraber kökleri açıkta kalan ağaçların her an yıkılarak insanlara, çevreye, evlere ve otobüs durağına büyük zarar vereceğinden korkuyoruz. Bu nedenle Sayın Başkanımızı hem bizzat bu bölgeyi görmeye davet ediyorum,  hem de bir an önce bu sorunların çözümü için ilgililere emir vermesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim