• BIST 8860.44
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 15 °C

BAŞKAN BAŞER'DEN DR. DEVLET BAHÇELİ'YE 27. YIL KUTLAMA MESAJI

08.07.2024 12:50
BAŞKAN BAŞER'DEN DR. DEVLET BAHÇELİ'YE 27. YIL KUTLAMA MESAJI
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin genel başkanlık görevindeki 27. yılını kutladı. Başkan Başer, yayımladığı detaylı mesajda, Dr. Bahçeli'nin liderliğinin Türkiye ve Türk dün

BAŞKAN BAŞER'DEN DR. DEVLET BAHÇELİ'YE 27. YIL KUTLAMA MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin genel başkanlık görevindeki 27. yılını kutladı. Başkan Başer, yayımladığı detaylı mesajda, Dr. Bahçeli'nin liderliğinin Türkiye ve Türk dünyası için taşıdığı öneme vurgu yaptı ve ona olan minnettarlığını dile getirdi.

Başkan Başer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyerek her zaman ülkesini ve milletini ön planda tutan Türk dünyasının Bilge Lideri, Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in Genel Başkan oluşunun 27. yıl dönümü kutlu olsun. Sayın Bahçeli, Türk siyasi tarihinde iz bırakan bir lider olarak, Milliyetçi Hareket Partisi'ni güçlü bir şekilde yönetmiş ve ülkemizin birlik ve bütünlüğü için kararlı bir duruş sergilemiştir. Allah başımızdan eksik etmesin.”

Başkan Başer, Dr. Devlet Bahçeli’nin MHP'nin başındaki liderliği boyunca partiye kattığı değerleri ve ülkenin geleceği için yaptığı önemli katkıları şu sözlerle ifade etti:

“Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'ne 27 yıldır liderlik yaparak, partimizi güçlü ve kararlı bir şekilde yönetmiş, her zaman ülkemizin menfaatlerini ön planda tutmuştur. Sayın Bahçeli’nin liderliğinde, partimiz sadece siyasi bir oluşum olmanın ötesine geçmiş, milli bir duruşun ve Türk milletinin sesi olmuştur. Kendisi, ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçlerde dahi sağlam ve kararlı bir duruş sergilemiş, milli birlik ve beraberlik ruhunu her zaman korumuştur.”

Başkan Başer, Dr. Bahçeli'nin liderliğinin sadece parti üyeleri için değil, tüm Türk milleti için bir güven kaynağı olduğunu belirtti ve şunları ekledi:

“Sayın Bahçeli, her zaman ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyerek ülkemizin çıkarlarını en önde tutmuştur. Onun bu kararlı ve fedakar liderliği, hem partimizin hem de ülkemizin en zor zamanlarında bile bir umut ve güven kaynağı olmuştur. Bugün, onun liderliğinin 27. yıl dönümünü kutlarken, kendisine duyduğumuz minnettarlığı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Allah, onu başımızdan eksik etmesin, sağlıklı ve uzun ömürler versin.”

Mesajının sonunda Başkan Vedat Soner Başer, Dr. Devlet Bahçeli’ye olan minnettarlığını ve geleceğe dair temennilerini dile getirerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, partimize ve ülkemize kattığı değerler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, kendisine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Liderliğinde daha nice başarılı yıllar geçirmemizi temenni ediyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.”

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim