• BIST 10643.58
  • Altın 2530.941
  • Dolar 32.2028
  • Euro 35.0766
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

BAŞKAN AKÇAY’DAN GÜMÜŞHANE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR

09.05.2024 12:24
BAŞKAN AKÇAY’DAN GÜMÜŞHANE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Muaythai Federasyonu tarafından ilimizde düzenlenen okullar arası Muaythai Türkiye Şampiyonasınınn açılış törenine katılarak şampiyona kapsamında yapılan maçları takip eden Gümüşhane Ticaret

BAŞKAN AKÇAY’DAN GÜMÜŞHANE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Muaythai Federasyonu tarafından ilimizde düzenlenen okullar arası Muaythai Türkiye Şampiyonasınınn açılış törenine katılarak şampiyona kapsamında yapılan maçları takip eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, ilimizde düzenlenen bu tür organizasyonların ilimize önemli bir katma değer sağladığını söyledi.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesini ile ilimizde gerçekleştirilen spor faaliyetlerinin ilimiz için önemli bir katma değer oluşturduğunu belirten Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane olarak bu tür organizasyonlara hep birlikte sahip çıkmamız ve daha fazla destek vermemiz gerektiğini belirtti.

 BU ORGANİZASYONLAR ŞEHRİMİZ İÇİN GURU VERİCİ BİR TABLODUR

Muaythai Federasyonun katkıları ve Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilen okullar arası Muaythai Türkiye Şampiyonasının açılış törenine katılarak, müsabakaları yakından takip ettiğini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, ‘’Yapılan organizasyon kapsamında Türkiye’nin 64 farklı şehrinden şehrimize gelerek mücadele eden sporcularımızı gördüğümde ayrı bir gurur duydum. Yaptıkları müsabakaları heyecanla takip ettim. Bu tür organizasyonların şehrimizin tanıtımı için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sadece MuayThai Türkiye Şampiyonasını kapsamında ilimize iki bine yakın sporcu ve misafir geldi. 2024 yılının ilk 5 ayında yapılan faaliyetlerin toplamına baktığımızda ise yaklaşık 5 binin üzerinde sporcu ve sporseverin şehrimize gelerek bu önemli organizasyonlara katıldığını öğrendim. Bu gerçekten şehrimiz için gurur verici bir tablodur.

Bu sporcuların büyük bir kısmı ülkemizin çeşitli illerinden gelerek ilimizdeki  organizasyonlara katılan sporcular. Bu sporcuların ve ekiplerinin ilimize gelip gitmelerinde ortaya çıkan sirkülasyon ve ticari hareketlilik aynı zamanda şehrimize ekonomik açıdan da önemli bir katma değer sağlamaktadırlar.

ŞEHRİMİZE GELEN HER SPORCU GÖNÜLLÜ BİR TURİZM ELÇİSİDİR

Bu sporcuları şehrimize getiren her aracın ilimizden yakıt aldığını, gelen her görevli heyetin ve sporcunun ihtiyaçlarını ilimizden karşıladığını,  giderken de hediyelik bir ürün alarak alışveriş yaptığını düşünürsek bu şehrimiz ekonomisi içinde çok önemli bir katma değerin oluştuğunu göstermektedir..

Bu sportif faaliyetler ve organizasyonlar bir yandan şehrimizin ulusal anlamda tanıtımını artırırken ilimize gelen her sporcunun şehrimizi tanımasına ve birer gönüllü turizm elçisi olarak gittikleri şehirlerinde ilimizi tanıtmalarına da çok büyük katkılar sağladığının farkındayız. Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz yapmış olduğu bu değerli çalışmalar ile hem üstlenmiş olduğu misyonu fazlasıyla yerine getiriyor hem de şehrimizin tanıtımı, ekonomik gelişmesi için adeta bir lokomotif gibi çalışıyor. Bizlerde Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay’a Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mücahit Atalay’a, Şube Müdürlerimize ve değerli çalışanlarına yapmış oldukları bu önemli faaliyetler için şehrimiz adına bir kez daha teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim