• BIST 9548.09
  • Altın 2495.446
  • Dolar 32.4896
  • Euro 34.5569
  • Gümüşhane : 12 °C
  • Trabzon : 19 °C

BAŞKAN AĞAÇ, ESKİŞEHİR’DEKİ GÜMÜŞHANELİLERİ ZİYARET ETTİ

23.05.2022 12:34
BAŞKAN AĞAÇ, ESKİŞEHİR’DEKİ GÜMÜŞHANELİLERİ ZİYARET ETTİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç beraberindeki heyetle Eskişehir’deki Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı İrfan Ataman’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

BAŞKAN AĞAÇ, ESKİŞEHİR’DEKİ GÜMÜŞHANELİLERİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç beraberindeki heyetle Eskişehir’deki Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı İrfan Ataman’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aydın, dernek üyeleri Temel Aras, Gönül Ay Başakıncı, Ertuğrul Nuhoğlu ve Ayşe Nuhoğlu da hazır bulundu.

Gittiği her ilde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini söyleyen CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç Eskişehir’de hemşerileriyle birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi. İl Başkanı Bedri Ağaç, “Bugün hangi ile gitsek Gümüşhaneli hemşerilerimizin sıcak gönlüyle misafirperverliği ile karşılaşıyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun hepimiz o güzel şehrimizin evlatlarıyız. Gurbette yaşayan hemşehrilerimizin birlik beraberlik içerisinde olması böyle dernek çatısı altında bir araya gelmesi çok kıymetlidir. Memleketimizin kadim kültürünü örfünü adetini buralarda yaşamak ve yaşatmak değerlidir. O sebeple sizler bizlerin gurbetteki temsilcilerisiniz. Eskişehir’e büyük bir değer katıyor ilimizi gurbette layıkıyla temsil ediyorsunuz. Sizlerin şahsında bu kentte yaşayan tüm hemşehrilerime, Eskişehirli komşularınıza selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Eskişehir yaşanabilir çok güzel bir şehir. Belediyecilik adına ülkemize örnek gösterilen bir kent. Taraflı tarafsız herkes Yılmaz Büyükerşen’i yaptığı hizmetlerden dolayı takdir ediyor. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Faaliyetlerinizde başarılar diliyorum. Medyadan sizleri takip ediyorum. Gümüşhane’den bir isteğiniz olursa her zaman arayabilirsiniz” dedi.

Yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı İrfan Ataman ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek üyeler adına CHP heyetine teşekkür etti. Başkan Ataman, Eskişehir’de birlik beraberlik içerisinde güzel ve nitelikli faaliyetlere imza attıklarını söyleyerek bu güzel şehirde Eskişehirli dostları, komşularıyla birlikte her zaman Porsuk ile Harşit çaylarının dostluğunu önemsediklerini belirtti.

Ziyaret sonunda günün anısına CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, derneğin anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Ziyarete CHP Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Tekin Saraçoğlu, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Eroğlu ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Er de katıldı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim