• BIST 10162.38
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • Gümüşhane : 19 °C
  • Trabzon : 15 °C

BAŞKAN ABDULBAKİ KARA, YENİ DÖNEMDE YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

29.04.2024 12:41
BAŞKAN ABDULBAKİ KARA, YENİ DÖNEMDE YOL HARİTASINI BELİRLEDİ
Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, şehrin geleceği için önemli adımların atıldığı bir toplantıda bir araya geldi. Başkan Kara, toplantıda müdürler, amirler ve birim sorumlularıyla bir araya gelerek yeni dönem için belirlenecek yol haritasını oluşturdu

BAŞKAN ABDULBAKİ KARA, YENİ DÖNEMDE YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, şehrin geleceği için önemli adımların atıldığı bir toplantıda bir araya geldi. Başkan Kara, toplantıda müdürler, amirler ve birim sorumlularıyla bir araya gelerek yeni dönem için belirlenecek yol haritasını oluşturdu.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Başkan Kara'nın önderliğinde gönülleri ihya etmek ve Şiran'ı imar etmek amacıyla kararlı adımların atılacağı vurgulandı. Yapılan çalışmaların, şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda daha da ileriye taşınması için önemli bir adım olduğu belirtildi.

Başkan Abdulbaki Kara, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Şiran'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için tüm ekip olarak kararlıyız. Halkımızın desteğiyle yeni dönemde daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum." dedi.

Toplantıda belirlenen yol haritasının detayları hakkında bilgi verilmezken, Şiranlıların gelecek dönemde şehirlerinin daha da gelişeceği ve güzelleşeceği umuduyla bekledikleri ifade edildi.

Şiran Belediye Başkanlığı yetkilileri, önümüzdeki günlerde halka açık bir şekilde belirlenen planları paylaşacaklarını ve halkın görüşlerini alarak ortak akılla hareket edeceklerini ifade etti.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim