• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • Gümüşhane : 4 °C
  • Trabzon : 9 °C

BARO’NUN YENİ BAŞKANI AV. METİN ASLAN OLDU

20.09.2021 12:21
BARO’NUN YENİ BAŞKANI  AV. METİN ASLAN OLDU
Türkiye’nin son bölge barosu olan Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu’nun son genel kurulu yapıldı. Pandemi nedeniyle bir yıl geciken tek listeli genel kurulda yeni baro başkanı Av. Metin Aslan oldu.

BARO’NUN YENİ BAŞKANI

AV. METİN ASLAN OLDU

Türkiye’nin son bölge barosu olan Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu’nun son genel kurulu yapıldı. Pandemi nedeniyle bir yıl geciken tek listeli genel kurulda yeni baro başkanı Av. Metin Aslan oldu.  

Baroya ait Mahmut Oltan Sungurlu Sosyal Tesislerindeki Av.Murat Öztekin Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilen 26.olağan genel kurula hem Gümüşhane hem de Bayburt’ta görev yapan avukatlar katıldı.

Pekmezci Helallik İstedi

Genel kurulda konuşan mevcut Baro Başkanı Av.Serkan Pekmezci, genel kurulun baro üyeleri ile Gümüşhane ve Bayburt şehirlerine hayırlı olması temennilerinde bulunarak, “Biz her ne kadar Gümüşhane’den fiziken ayrılsak da kalbimiz ve elimizden gelen her şeyle Gümüşhane barosunun yanında olmaya ve birlikte hareket etmeye çalışacağız. Görev sürem boyunca verdiğiniz katkılar için hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Seçime Tek Liste Girdi

Divan başkanlığını Av.Akın Demir'in yaptığı kongrede tek aday olan Av.Metin Aslan, listesini divan heyetine sunduktan sonra yaptığı konuşmada "Bir yıl önce yapılması gereken genel kurul pandemi süreci nedeniyle bugüne sarktı. Bugün yaptığımız genel kurulun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün sorunlarımızın çözülmesi ve tartışılması gereken yerin burası olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yeni Baro Başkanı Av. Metin Aslan’ın yönetim kurulunda Seval Kaçıran, Akın Demir, Murat Şahin, Burcu Altınok Dabağ, Didem Dilan Gürer, Kerim Özel, Meral Okurer, Mustafa Daştan, disiplin kurulunda Evren Öztekin, Mehmet Buğra Çiçek, Nuri Duran, denetleme kurulunda Sedat Tomlalı, Şenol Yılmaz, Hakan Çeğindir, Türkiye Barolar Birliği Delegeliğinde ise Tarhan Mısırlıoğlu, Haluk Emin Kutlutan ve İbrahim Taşdemir yer aldı.

İHA

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim