• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Gümüşhane : 13 °C
  • Trabzon : 17 °C

Banklar Kapatıldı, Evinizde Kalın

23.03.2020 11:53
Banklar Kapatıldı, Evinizde Kalın
Türkiye'de etkisini artıran koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını nedeniyle Gümüşhane'de vatandaşların cadde ve sokaklarda oturduğu banklar Belediye tarafından kapatıldı.

Türkiye'de etkisini artıran koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını nedeniyle Gümüşhane'de vatandaşların cadde ve sokaklarda oturduğu banklar Belediye tarafından kapatıldı.

Gümüşhane Belediyesi cadde ve sokaklarda, toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon işlemlerine devam ederken, akşam saatlerinde 65 yaş üstü vatandaşlarını ücretsiz otobüs taşıma kartlarının geçici bir süre ile dondurulduğunu duyurdu.

Gün içerisinde havanın da sıcak olmasının etkisiyle Gümüşhane'de özellikle 15 Temmuz Zafer Meydanı ve diğer bölgelerde kısa süreli kalabalıkların oluşmasının ardından Belediye Zabıta ekipleri bu bankları bantlayarak kullanıma kapattı.

"Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak için geçici bir süreliğine kullanıma kapatılmıştır" yazılı levhaların da konulduğu alanların sayısının yarın gün içerisinde parklar da dahil edilerek artırılması bekleniyor.

Bu gece yarısından itibaren 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikamet dışına çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları, toplu ulaşım araçlarıyla seyahat etmelerinin kısıtlanmasının ardından son genelgeyle birlikte lokanta, restoran, pastane ve benzeri işyerleri sadece paket servis, gel-al şeklinde müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet verecek, berber, kuaför ve güzellik merkezleri de bu süreçte kapatılacak.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim