• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Gümüşhane : 10 °C
  • Trabzon : 17 °C

BALTA’DAN GÜMÜŞHANELİLER VE BAYBURTLULAR DERNEKLERİNE ZİYARET

25.03.2015 17:24
BALTA’DAN GÜMÜŞHANELİLER VE BAYBURTLULAR DERNEKLERİNE ZİYARET
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Gümüşhaneliler Derneği ve Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Derneği’ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta teşkilatların yanı sıra sivil toplum kuruluşları, dernekler, meslek odaları ve sendika ziyaretlerinde büyük destek görüyor. Bu kapsamda Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Volkan Albayrak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Muhammet Balta “Bizler bu seçim sürecinde AK Parti’nin daha güçlü ve başarılı olabilmesi için arkadaşlarımızla birlikte ‘durmak yok, yola devam’ diyerek gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başladık. Çalışmalarımda demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan derneklerimizi ziyaret ederek sürdürüyoruz. Trabzon bölgemizin merkezi konumunda bir şehirdir. Bizim bakış açımız Rize’si ile Gümüşhane’si ile Bayburt’u ile Artvin’i ile bir bütün halinde olmaktır. Her zamanda böyle olmuşuzdur. Sizler Trabzon’a aynı ayniyet duygusuyla yaklaşıyorsunuz. Şunu samimi olarak söylemek isterim ki yapılan yatırımlarda ne Gümüşhane’yi Trabzon’dan ayırdım ne Bayburt’u ne Giresun’u, ne de Artvin’i. Sizlerinde bildiği üzere Gümüşhane’miz iki dönemdir bir başka partinin belediyesiyle yönetiliyor. Ancak bakanlık olarak hiç birini ayırt etmeden Gümüşhane’ye hizmetlerimiz olmuştur. Bundan sonrada aynı doğrultuda, aynı düşüncede çalışmalarımız devam edecektir. Sizler Gümüşhaneliler olarak Trabzon’un gücüne güç katıyorsunuz. Her alanda güç katıyorsunuz. Trabzon bu anlamda Gümüşhaneliyi, Bayburtlu’yu, Rizeli’yi, Artvinli’yi barındıran bir şehirdir. Burada aynı hedef için çalışıyoruz. Bu örnek alınması gereken bir durumdur. Milletvekili aday adayı olarak sizlerle birlikteyim. Allah nasip eder aday olup milletvekili seçilirsek beni de Gümüşhane’mizin 3. Milletvekili olarak sayabilirsiniz. Çünkü bir bir bütünüz. Trabzonlusuyla, Gümüşhanelisiyle Bayburtlusuyla. Siz bizi nerede görmek istiyorsanız biz orada olacağız. Bugün bizleri burada samimi ve bir o kadar da kadar sıcak bir şekilde karşıladığınız için başta başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerinize çok teşekkür ederim, iyi niyetler ve güzel dileklerle çıktığımız bu hizmet yolunda inşallah sonuç hayırlı olur. Destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi.
Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Volkan Albayrak ise konuşmasında “ Ağabeyim, meslektaşım çok değerli büyüğüm Sayın Muhammet Balta’yı derneğimizde ağırlamaktan büyük onur duydum. Kendileri il genel meclisi ve üyeliği ardından AK parti Trabzon İl Başkanlığı ve son olarak ta en icracı bakanlık olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığında bakan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Tüm bu görevlerinde çok önemli başarılara imza atarak başarılı olmuştur. Şimdi de Trabzon Milletvekili aday adayı olarak bizlerin yanında. Bakan yardımcılığı görevinde, bakanlığın çalışmalarında onun izlerinin görüyoruz. Birçok çalışmada kendisinin imzası var. Bizlere Gümüşhaneliler Derneğine her zaman kucak açmış. Her telefonumuza cevap vermiş. Sorunlarımızla ilgilenmiştir. Bizler kendisini aday listesinde görmek istiyoruz. Allah yolunu açık eylesin” diye konuştu.
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta daha sonra Bayburtlular Dede Korkut Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Kaya Çakır ve çok sayıda dernek üyesi ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Muhammet Balta “ Trabzon ve Bayburt et ve tırnak gibidir. Birbirinden asla ayrılmaz. Bakan yardımcılığı görevimizde birçok kez Bayburt’a gittim ve buradaki proje ve yatırımlar konusunda önemli adımlar attık. Bu il genel meclisi başkanlığım ve il başkanlığımız dönemlerinde de aynı olmuştur. Hiçbir zaman Bayburt’u Trabzon’dan ayrı düşünmedik. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bayburt’umuzun tüm sorunları ile yakinen ilgilenerek takipçisi olmuşuzdur. Elimizden gelen desteği vermişizdir. Altyapı çalışmalarına varan desteklerimiz olmuştur. Tüm bunlara Milletvekilimiz Bünyamin kardeşimizde şahittir. Bundan sonrada Allah nasip eder milletvekili olursak bu desteğimiz devam edecektir. Bundan şüpheniz olmasın. Bizim gönlümüzde yüreğimizde Bayburt’un ayrı bir yeri vardır. Destek ve dualarınızı bekliyorum ”şeklinde konuştu.
Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Başkanı Kaya Çakır ise konuşmasında “Sizleri derneğimizde karşılamaktan büyük memnuniyet duyduk. Bizim sizlerden isteğimiz seçimlerden sonra bölgemizin tüm milletvekilleri ile bir konsensüs halinde bölgenin tüm illerini marka şehirler haline getirmenizdir. Bu güç sizlerde var. Bölgemiz daha çok hizmet beklemektedir. Bayburt’umuzu, Gümüşhane’mizi ve diğer bölge illerimizi Trabzon’dan ayırt etmeyeceğinizden şüphemiz yoktur. Bayburt Karadeniz’in Konya’sıdır. Güzel bir coğrafyamız var. Bu coğrafyada her şey olacağına inanıyorum. Bayburt’ta inanç turizminin geliştirilmesiniz istiyoruz. Sizin gibi değerli milletvekili adaylarımızla birlikte güzel projelere imza atarak bölgemiz bir marka haline gelecektir. Uzungöl bir turizm cenneti ve burası Bayburt’a çok yakın. Eğer burası bir tünel ile Bayburt’a bağlanırsa buradaki potansiyelden Bayburt’ta faydalanmış olur. Aday olup seçilmeniz halinde başarılı olacağınızı düşünüyoruz. Milletvekili aday adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. Allah hakkınızda hayırlısını eylesin” ifadelerini kullandı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim