• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • Gümüşhane : 8 °C
  • Trabzon : 16 °C

BAKAN IŞIK, KOCAELİ GÜMÜŞHANELİLER VAKFI TEMSİLCİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

28.06.2017 11:29
BAKAN IŞIK, KOCAELİ GÜMÜŞHANELİLER VAKFI TEMSİLCİLERİYLE BAYRAMLAŞTI
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı temsilcilerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı temsilcilerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kentte bayram ziyaretlerinde bulunan Bakan Işık, ilk olarak Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfına gitti. Burada konuşan Işık, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, Allah'tan sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice güzel bayramları birlikte idrak etmeyi nasip etmesini temenni etti.

Kocaeli'ye yaklaşık 3 yıl hizmet veren Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun, çok önemli bir sorumluluğu devralmak üzere Diyarbakır Valisi olarak atandığını, şehre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak hizmet eden Tahir Büyükakın'ın da Bilecik'e vali olduğunu hatırlatan Işık, "Bir taraftan seviniyoruz, Kocaeli gerçekten kadrolarını yetiştiriyor, hem kendi hizmetinde hem de Türkiye'nin hizmetinde değerlendiriyor. Bundan dolayı hem mutluluğu hem de burukluğu yaşıyoruz. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Rabbim mahcup etmesin. Bugüne kadar verdikleri hizmetler için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Işık, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Bakanlığının yükünün bir hayli arttığına işaret ederek, "Onun için Kocaeli'ye arzu ettiğimiz kadar gelme imkanımız olmadı. Ama inşallah bundan sonra biraz daha sık gelmeye gayret edeceğim. Sizlerle değişik vesilelerle oturup konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç'e ve onunla birlikte bu hayır hizmetini yürüten vakıf yönetimine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Bakan Işık, şunları kaydetti:

"Allah'a hamdediyoruz, kendi binamızı yaptık. Bu binada şimdi hayırlı hizmetlerin de yapıldığını görmüş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha da güzelini yapacağız. Burs sayımız geçen yıl 80'den bu sene 195'e çıkmış. İnşallah gelecek yıl daha da artacak. Hem ihtiyacı olan gençlerimize destek vereceğiz hem de yardıma, desteğe ihtiyacı olan hemşehrilerimizin bu ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz."

"Bayramlar bir ve beraber olmayı, biz olmayı canlı tutan günlerimizdir"

 

Vali Güzeloğlu ise vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Birlik ve beraberliğin en büyük zenginlik olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, "Bunu yaşatmak, korumak ve el ele, gönül gönüle güçlendirmek en önemli önceliğimizdir. Bayramlar bunu bizlere hatırlatan, bir ve beraber olmayı, biz olmayı canlı tutan günlerimizdir." dedi.

Halen Kocaeli Valisi olduğunu ancak çok kısa bir süre önce çıkan kararname ile Diyarbakır Valiliği görevine atandığını aktaran Güzeloğlu, şunları kaydetti: "2002'de Gümüşhane'den başladı bu süreç. İlk valilik görevine Gümüşhane'de başladım. İyi ki de Gümüşhane'den başladı. Oradan başlayan yolculuğumuzda bugün altıncı ilimiz nasip oldu. Başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizin takdir ve tevcihi ile Kocaeli halkına bize gösterdikleri sevgi ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum."

 

Vali Güzeloğlu konuşmasının sonunda vatandaşlardan helallik aldı.

Bakan Işık'ın ziyaretinde Bilecek Valiliğine atanan Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram hazır bulundu.

Bakan Işık, daha sonra beraberindekilerle Kocaeli Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Burada İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz ve diğer askeri yetkililerce karşılanan Işık, askerlerin bayramını kutladı.

Ardından Işık, Polisevi'nde İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polislerle bayramlaştı.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim