• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Gümüşhane : 15 °C
  • Trabzon : 19 °C

BAHÇELİ'NİN KİME "EVET" DEDİĞİNİ BULDUK

26.10.2015 12:12
BAHÇELİ'NİN KİME "EVET" DEDİĞİNİ BULDUK
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Osman Akgül, Gümüşhane merkez ilçede vatandaşlarla buluştu, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti tarafından Gümüşhane'de aday gösterilen Osman Akgül, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Halk ozanı ve mutasavvıf Yunus Emre'nin "Biz gelmedik kavga için, Bizim işimiz sevgi için, Dostun evi gönüllerdir, Gönüller yapmaya geldik" sözlerini kendisine şiar edinen Osman Akgül, Gümüşhane merkez ilçede vatandaşlarla buluştu, dilek ve talepleri dinledi.

 

Düşmanımın Düşmanı Dostumdur Diyemezsiniz

 

Ziyaretleri sırasında vatandaşlara hitap eden Osman Akgül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin uzlaşmaz ve saldırgan tutumunun birlik ve beraberliğe zarar verdiğini söyledi. Devlet Bahçeli'nin "Hayır Politikası"nın başta MHP tabanı olmak üzere toplumun her kesimini rahatsız ettiğini ifade eden Osman Akgül, MHP Genel Başkanı'nın  saldırgan ve tutarsız tavrını da eleştirdi. Osman Akgül, "Sayın Bahçeli mitinglerinde ortalama 39 kez Cumhurbaşkanımıza 36 kez Başbakanımıza saldırırken; HDP'ye ve onun Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a ise hiç bir şey söylemiyor. Sayın Bahçeli teröre destek verenlere saldıracağı yerde terörle mücadele edenlere saldırıyor. Sırf AK Parti iktidardan düşsün diye HDP'yi meclise taşımaya çalışıyor. Bakın böyle bir siyaset anlayışı olamaz.Düşmanımın düşmanı dostumdur deyip HDP ile birlikte hareket edemezsiniz. Bu acıyı vatansever MHP'li kardeşlerime yaşatmaya hakkınız yok" dedi.

 

Bahçeli Safını Belli Etmiştir

 

Bakınız size bir örnek daha vereyim; biz terörle mücadele ve kamu güvenliği kapsamında meclise bir "İç Güvenlik Paketi" getirdik. O pakete CHP ve HDP ile birlikte çok ilginç bir şekilde Sayın Bahçeli de "Hayır" dedi. Biz HDP'nin iç güvenlik paketine niye hayır dediğini anlıyoruz. Zaten HDP ile CHP aynı dış mihraklardan emir aldığından CHP'nin de hayır demesini anlıyoruz. Ama Sayın Bahçeli'yi anlayamıyoruz. Sen nasıl olur da terörle mücadele için, kamu güvenliği için hazırlanan bir kanun tasarısına hayır dersin. Üstelik HDP ile birlikte hayır dersin. Aslında her şey çok açık ve net. Olayları anlamamızı karmaşıklaştıran bizim duygusal bakış açımız. Biz hala Sayın Bahçeli'nin böyle bir şey yapabileceğine ihtimal vermiyoruz ama maalesef o safını belli etti. İç güvelikte zafiyet olduğunu söyleyen Sayın Bahçeli, iç güvenlik paketine HDP'liler ile birlikte karşı durarak esasen safını beli etmiş oldu. Bu saatten sonra başta MHP'li kardeşlerim olmak üzere bize düşen görev, Sayın Bahçeli'ye 1 Kasım'da sandıkta iyi bir ders vermektir. Yoksa Sayın Bahçeli yönetimindeki MHP, üzülerek söylüyorum HDP'nin ve onun uzantısı terör örgütünün vagonu olacak. MHP'li kardeşlerim lütfen buna izin vermeyin. Sandıkta vereceğiniz ders ile başta Sayın Bahçeli olmak üzere MHP'nin bu başarısız yönetimini değiştirmeyi başarabilirsiniz" dedi.

Biz Bahçeli'nin Kimlere Evet Dediğini Çok İyi Biliriz

 

Devlet Bahçeli'nin Anasol-M koalisyonundaki tutumu ile bugünkü tutumu arasındaki farkı gözler önüne seren Osman Akgül, üç kuruş için devletini ve milletini küçük düşürüp her şeye evet diyenlerin, bugün teröre karşı ortak mücadeleye bile hayır dediğini söyledi. Osman Akgül; "Bugün her şeye hayır diyen Bahçeli bir zamanlar bir kişiye hep evet diyordu. O da IMF Müfettişi Carlo Coterelli. IMF'den yüksek faizle alacakları 1 milyar dolar kredi için Sayın Bahçeli o dönemde her şeye evet diyordu. IMF'nin tüm kemer sıkma politikalarına, esnafa kan ağlatan müdahalelerine, çiftçiyi ve sanayiciyi bitiren sözde tedbirlerine hep evet diyordu. Sorarım size bu nasıl milliyetçilik, bu nasıl vatanseverlik? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Hükümeti bir IMF Müfettişinin önünde esas duruşta bekliyor ve o ne dese evet deyip yapıyor. Şimdilerde hayırda hayır vardır diyen Sayın Bahçeli o zaman niye esnafı, işçisi, memuru, emekçisi, sanayicisi, iş adamı ve çiftçisi için hayır demedi. Bugün her şeye hayır diyen Bahçeli milletinin hayrı için niye IMF'ye hayır demedi? Çünkü o dönem de aynı bugün olduğu gibi birilerinden emir alıyordu" dedi.

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • CHP’den Esnaf Çözüm Paketi Önerisi09 Ekim 2020 Cuma 13:00
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm Dünyaya Bir Kez Daha 'Dünya Beşten Büyüktür' Dedi24 Eylül 2020 Perşembe 11:31
  • Ak Parti’de Kongre Süreci Başlıyor06 Mart 2020 Cuma 10:32
  • Ağaç Yeniden Başkan18 Şubat 2020 Salı 10:53
  • HIRSIZLAR TRABZON'DA YAKALANDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30
  • TORUL'DA KODLAMA YARIŞMASI YAPILDI15 Nisan 2019 Pazartesi 15:27
  • KÖY YOLUNA KAYA YUVARLANDI14 Mart 2019 Perşembe 12:00
  • AK PARTİ TORUL'DA SAHADA14 Mart 2019 Perşembe 11:59
  • ÜRETİMİ ARTIRACAK HAMLELER YAPMIYORUZ12 Mart 2019 Salı 10:41
  • CANLI GENÇLERLE BULUŞTU04 Mart 2019 Pazartesi 13:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim