• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Gümüşhane : 26 °C
  • Trabzon : 16 °C

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A: AYRILAMAZSIN, TÜRK MİLLETİNİ YALNIZ BIRAKAMAZSIN

18.03.2024 12:33
BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A: AYRILAMAZSIN, TÜRK MİLLETİNİ YALNIZ BIRAKAMAZSIN
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan MHP Genel Başkanı "Bu benim final seçimim" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi ve "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız” d

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A: AYRILAMAZSIN, TÜRK MİLLETİNİ YALNIZ BIRAKAMAZSIN

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan MHP Genel Başkanı "Bu benim final seçimim" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi ve "Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız” dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği bu hassasiyeti aynı şekilde yerel yöneticilerde ve başkan adaylarının da bunun bilincinde olarak propagandalarını sürdürmeleri iftira ve ithamlardan uzak durup, kimseyi karalamadan, bu güne kadar yaptıklarını ve bundan sonraki süreçte yapacaklarıyla ilgili açıklama yapmaları, çalışmalarını bu yönde sürdürmeleri, tehlikeli eylem ve söylemlerden uzak durmaları, aksi durumda genel merkezlerin devreye gireceğini hiç kimse unutmamalıdır. Kendi çıkarları için kimse Cumhur İttifakına zarar veremez.

 'Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri'

MHP lideri Devlet Bahçeli1 4. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah olarak kabul edilmiştir. Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın.” diyen MHP lideri, Cumhur İttifakı olarak Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi.

Bahçeli, “Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak size görmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

 

Yapılan yorumlardan Gümüşhane Olay Gazetesi sorumlu tutulamaz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Gümüşhane Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (0456) 213 66 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim